İYİ Parti yöneticileri bölge muhtarları ile buluştu

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu ve parti yöneticileri Çekmeköy, Sancaktepe ve Sultanbeyli Muhtarları ile biraya gelerek fikir alışverişinde bulundular.

İYİ Parti yöneticileri bölge muhtarları ile buluştu

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu ve parti yöneticileri Çekmeköy, Sancaktepe ve Sultanbeyli Muhtarları ile biraya gelerek fikir alışverişinde bulundular.

19 Aralık 2019 Perşembe 13:30
İYİ Parti yöneticileri bölge muhtarları ile buluştu

Sancaktepe Sefa Tepesi Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen kahvaltılı toplantıya; İYİ Parti İl Başkanı Buğra Kavuncu, İyi Parti İBB Grup Başkan Vekili İbrahim Özkan, İBB Meclis Üyesi Bora Kılıç, Sancaktepe Meclisi Grup Başkan Vekili Halil Gülyaz, Çekmeköy Muhtarlar Dernek Başkanı Nejat Girgin, Sancaktepe Muhtarlar Dernek Başkanı Sadık Belkıs, Sancaktepe İlçe Başkanı Sezgin Öztürk, Sultanbeyli İlçe Başkanı Özkan Öztürk katıldı. Çekmeköy, Sancaktepe ve Sultanbeyli Muhtarları da kahvaltılı toplantıda hazır bulundu.

İL BAŞKANI KAVUNCU: İKDAR YOLU MUHTARDAN GEÇİYOR

Toplantıda muhtarlara seslenen İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, “İYİ Parti olarak muhtarlarımızla istişare ederek bölgelerin sorunlarını dinleyerek çözüm önerileri noktasında çalışmalar yapıyoruz. Muhtarlarımızla yaptığımız istişareler sonucunda İstanbul’umuza nasıl hizmet edeceğimiz konusunda güzel fikirler ve bilgiler ortaya çıkıyor. İYİ Parti olarak İBB de12 tane meclis üyemiz var. Bu konu da tüm ilçe başkanlarımıza talimat verdim. Muhtarlarımızla sık sık bir araya gelerek sorunlarınızı İBB meclis üyelerimizle beraber çalışıp sorunların çözümleri noktasında tartışalım.” Dedi.

ÖZKAN: MUHTARARIMIZLA ORTAK ÇALIŞACAĞIZ

Muhtarların sorularına cevap veren İYI Parti İBB Gurup Başkanı İbrahim Özkan, ise "Çekmeköy, Sancaktepe ve Sultanbeyli Metrosu için yapılan temel atma törenine Çekmeköy ve Sultanbeyli Belediye Başkanlarının katılmaması ilginç geldi bana. Yapılan hizmet tüm halkımız için. Sağladığımız finansal ile ilk Çekmeköy, Sancaktepe ve Sultanbeyli Metro hayatımızı 2022 de hizmete alacağız. Yenidoğan bölgemize gelen hattı 2021 tarihinde yeniden inşaatının başlatacağız. İYİ Parti İBB Grubu olarak muhtarlarınızın bizlere ilçe başkanlarımız ile sorunlara tüm gücümüzle çözüme kavuşturmak için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72