İLK HEDEFİMİZ BELEDİYELER!

İlk gazete ziyaretini Flashaber'e gerçekleştiren CHP İl Başkanı Oğuz Kaan...

İLK HEDEFİMİZ BELEDİYELER!

İlk gazete ziyaretini Flashaber'e gerçekleştiren CHP İl Başkanı Oğuz Kaan...

26 Şubat 2013 Salı 11:17
İLK HEDEFİMİZ BELEDİYELER!

Flashaber'de konuşan CHP İl Başkanı Salıcı:

İLK HEDEFİMİZ BELEDİYELER!

İlk gazete ziyaretini Flashaber'e gerçekleştiren CHP İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, İstanbul'da müthiş bir değişim sürecine girdiklerini söyleyerek bu değişimin yerel seçimlere pozitif yansıyacağını ifade etti.

CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı Flashaber'de. İlçelerdeki yoğun kongre sürecinden fırsat bulup ilk gazete ziyaretini gerçekleştiren CHP İl Başkanı Salıcı, gazetemiz Flashaber'de çarpıcı açıklamalarda bulundu. Görevde bulunduğu süre içerisinde birbirinden başarılı çalışmalara imza attıklarını kaydeden Salıcı, Genel Başkan Kılıçdaroğlu ile büyük bir değişim ve gelişim hamlesi yaşayan yeni CHP'nin, iktidar olma yolunda hızla yol aldığını açıkladı.  

""

İlk gazete ziyareti Flashaber'e

Beraberinde Yardımcıları Nevzat Karataş ve Kemal Taştan ile birlikte gazetemize nezaket ziyaretinde bulunan Oğuz Kaan Salıcı, 6 aylık görev süresinde ilk ziyaretini Flashaber'e yaptığını söyledi. Görev süresince yoğun temposundan dolayı gazetelerle pek irtibata geçemediğini söyleyen Salıcı, ancak Flashaber'i yakından takip ettiği için tereddüt etmeden bu ziyareti gerçekleştirdiğini söyledi. Gazetemizin İmtiyaz Sahibi Ali Rıza Yıldız ve ekibini tebrik eden Salıcı, "Sizin dışınızda gündemi bu kadar yakından takip eden bir gazate yok bundan dolayı sizi tebrik ederim" dedi.

""

"Bazı ulusal gazetelerin bile önündesiniz"

Yerel gazetelerin artık eskisinden daha çok önemsenmesi gerektiğini söyleyen Salıcı, "Artık ulusal gazetelerin geldiği nokta belli. Bugün yerel gazeteler, eskisinden daha çok önemsenmeli ve takip edilmelidir" dedi. Salıcı ayrıca Flashaber'de çok sayıda çalışanın olmasından dolayı şaşırdığını da söyleyerek, "Personel sayınız bazı ulusal gazetelerden bile fazla. Demek ki bu başarı, tesadüf değil. Emek verilerek oluşmuş bir yayın grubu var" dedi.

""

"Toplumun her kesimiyle bütünleşeceğiz"

Gündemi ve partinin İstanbul'daki durumuna değerlendiren Salıcı, tüm güçleriyle ilk sınav olan yerel seçimlere odaklanacaklarını söyledi. Bu süreçte toplumun her kesimiyle bütünleşeceklerini söyleyen Salıcı, "Önümüzdeki dönem, Cumhuriyet Halk Partililer'in toplumla bütünleşecekleri bir dönem olacak. Önümüzdeki dönem, toplumdaki bütün kesimlerle eşit diyalog kurulabilen, el sıkışma mesafesinde bulunabilen bir dönem olmalı, Önümüzdeki dönem, toplumun bir adım önünde olunan bir dönem olmalı" dedi.

""

"İlçelerdeki sinerji beni mutlu ediyor"

Görev süresi içinde zaman zaman İstanbul'daki ilçe örgütlerini ziyaret ettiğini söyleyen Salıcı, bu değişimin gözle görünür noktada olduğunu söyledi. Salıcı, "Evet, İstanbul'da bir değişim var. Bütün değişimler sancılı olur. Bu değişim, bu perspektifin devamıyla yürüyecek. Onun için tüm partililerden ricam; partilerine sahip çıksınlar ve daha çok çalışsınlar" dedi.

 

""

"Kılıçdaroğlu, herkes için bir şans"

 Halkın, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na büyük desteği olduğunu söyleyen Salıcı, "Sayın Kılıçdaroğlu, sadece partimiz için değil toplumun her kesimi için bir şanstır" dedi. Kılıçdaroğlu'nun 2009 yerel seçimlerinde İstanbul'da oluşturduğu havayı hatırlatan İl Başkanı Salıcı, "Sayın genel başkanımızın o dönemde İstanbul'da ne derece destek gördüğünü hepimiz iyi biliyoruz. Önümüzdeki yerel seçimlerde yine genel başkanımızın önderliğinde İstanbul'da aynı havayı yakalayıp hem ilçe belediyelerini hem de büyükşehiri kazanacağız" dedi.

Gürhan Demirtaş

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72