Hamzaçebi: “İnce'nin Cumhurbaşkanlığında çiftçi mazotu vergisiz alacak”

Hamzaçebi: “İnce'nin Cumhurbaşkanlığında çiftçi mazotu vergisiz alacak”

29 Mayıs 2018 Salı 16:00
Hamzaçebi: “İnce'nin Cumhurbaşkanlığında çiftçi mazotu vergisiz alacak”

CHP Genel Sekreteri Mehmet Akif Hamzaçebi partisinin Tuzla Aydınlı Mahallesi seçim irtibat bürosunun açılışına katıldı. İstanbul 1. Bölge milletvekili adaylarının da katıldığı açılış töreninde bir konuşma yapan Hamzaçebi, "Buralarda; seçim meydanlarında size hükümeti şikayet etmek için dolaşmayacağız. Tam tersine bu meydanlardan Türkiye'nin umudu olan yeni iktidarı Sayın Muharrem İnce'nin Cumhurbaşkanlığını çıkartacağız" dedi.

"MİLLETİN DOLARI YOK"

"Diyor ki; "Dolarlarınızı bozdurun. Sayın Cumhurbaşkanı milletin doları yok. Millet geçinemiyor" diyen Hamzaçebi, 'Dolarlarınızı Türk lirasına çevirin' dediğiniz Türkiye'de şu an iç ve dış dövizdeki borç tutarı - özel sektör kamu sektörü - 453 milyar dolardır. Dolardaki her 1 kuruşluk artış sadece özel sektörün döviz cinsinden dış borcunda 2.2 milyar Türk Lirası artış demektir. 453 milyarlık dış borç dediğimizde, dolardaki her 1 kuruşluk artışın Türk insanın borcunun 4.5 milyar lira artması demektir" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3