Gürlü'den Arakan Vurgusu: "Arakan için çözüm İslam Birliği."

Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Muhammet Gürlü, Arakan'ın acısını yüreklerinde hissettiklerini söyledi ve ekledi "Arakan için çözüm İslam Birliği."

Gürlü'den Arakan Vurgusu: "Arakan için çözüm İslam Birliği."

Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Muhammet Gürlü, Arakan'ın acısını yüreklerinde hissettiklerini söyledi ve ekledi "Arakan için çözüm İslam Birliği."

04 Eylül 2017 Pazartesi 01:02
Gürlü'den Arakan Vurgusu:  "Arakan için çözüm İslam Birliği."

Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanlığı'nın Bayramlaşma Merasimi, partinin İlçe Teşkilatında düzenlendi. Çok sayıda Üsküdarlı'nın da katıldığı programda bir konuşma yapan Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Muhammet Gürlü, sözlerine her kesimden insanın bayramını tebrik ederek başladı.

Eski bayramların özlendiğini, bunun içinde mahalle kültürünün yeniden yaşanması gerektiğini dile getiren Gürlü, bunun önemli bir nokta olduğunun altını bir kez daha çizdi.

Arakan Vurgusu

Arakan'da yaşanan zulme de değinen Gürlü, "Bayram öncesinde başlayan ve bayramda da ağzımızın tadını kaçıran Arakan'daki olaylar yaşandı. Bizler bir yandan "Gönülleriniz bayram yeri olsun" konseptiyle bayram sevinci altında halkımızla kucaklaşmaya, toplumsal kutuplaşmanın önüne geçmeye çalışırken, bir yandan da Arakan'ın acısını yüreklerimizde hissettik. Elimizden geldiğince, dilimizin döndüğünce Arakanlı kardeşlerimizin yanında olabilecek çalışmaların içerisinde bulunmaya gayret ettik. Milletimizin de yüreklerinin Arakanlılarla birlikte olduğu yine bu süreçte müşahade ettik" şeklinde konuştu.

Acının İstatistiği Tutulmaz

İslam Dünyası'nın bir çok bölgesinde acı bir feryat duyulduğunu ifade eden Başkan Gürlü, "Tabii bunların ayrıntısına girmeye gerek yok. Sayılardan söz etmeye gerek yok. Çünkü acının, zulmün istatistiği tutulmaz. Bizler böylesi zamanlarda ve her zaman, üzüntüden ziyade çözüme ve çareye odaklanmak durumundayız. Yaşanan bu acıların çözümü de çaresi de yıllardır söylediğimiz gibi yeryüzüne huzur ve barışı getirecek olan İslam Birliği'dir. İslam Birliği'ni kurma yolunda çaba sarfeden Milli Görüşçüler olarakta halkımızın bu gerçeği gördüğünü biliyoruz. Halkımızın partimize olan güvenine şahit oluyoruz. Aziz Milletimizden İslam Birliği'ni kurarak bu acılara son verecek çalışmaları yapabilmek adına Saadet Partisi'ne destek olmalarını talep ediyoruz.

Son Güncelleme: 04.09.2017 02:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3