Gençler, ‘Çıkışta Mahalleye Gel' adlı programda buluştu

AK Parti Ümraniye İlçe Gençlik Kolları, gençlere yönelik ‘Çıkışta...

Gençler, ‘Çıkışta Mahalleye Gel' adlı programda buluştu

AK Parti Ümraniye İlçe Gençlik Kolları, gençlere yönelik ‘Çıkışta...

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Gençler, ‘Çıkışta Mahalleye Gel' adlı programda buluştu
AK Parti Ümraniye İlçe Gençlik Kolları, gençlere yönelik ‘Çıkışta Mahalleye Gel' adlı etkinlik kapsamında söyleşi ve tecrübe paylaşım programı düzenledi.  Ümraniye Belediyesi Cemil Meriç Kültür Merkezi'nde yapılan etkinliğe Tiyatro sanatçısı Ahmet Yenilmez konuk oldu. 

Ak Parti Ümraniye İlçe Gençlik Kollarının düzenlediği, ‘Çıkışta Mahalleye Gel” adlı etkinlik programı başladı., Tiyatro sanatçısı Ahmet Yenilmez'in konuk olduğu ‘Çıkışta Mahalleye Gel' adlı etkinliğe gençlerin ilgisi yoğundu. Programa, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Ak Parti İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı Giyaseddin Gergin, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Küçükkapdan, Mesut Özdemir, Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı Ahmet Öztürk, Ak Parti Ümraniye Gençlik Kolları Başkanı Orçun Şekercioğlu, Ak Parti Ümraniye Kadın Kolları Başkanı Ülkiye Toptaş, ve gençler katıldı. Program öncesi Ümraniye Belediyesi'nin 2004'den 2013'e isimli hizmetlerin anlatıldığı sergi gezildi.

""

Hasan Can, “ Gençlerin istek ve önerilerini önemsiyoruz'' 

Açılış konuşmasını yapan Ümraniye Gençlik Kolları Başkanı Orçun Şekercioğlu, “İstanbul'da ve ilçelerimizde başlatmış olduğumuz ‘Çıkışta Mahalleye Gel' adlı program, genç arkadaşlarımızla diyaloglarımızı güçlendirmek adına önemli bir projedir. Katılım sağlayan bütün genç arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi. Daha sonra söz alan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can,  Ümraniye'nin değişen vizyonu ve gelişen sosyo-kültürel yapısıyla İstanbul'un yeni cazibe merkezi haline geldiğini söyleyerek bu doğrultuda çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerini söyledi. Düzenledikleri geleneksel hikâye, şiir ve resim yarışmalarıyla binlerce genç yeteneği bu alanlara kazandırdıklarını söyleyen Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, “Gençlerimizin her konuda istek ve önerilerini de önemsiyoruz” diyerek sözlerini bitirdi. Konuk tiyatro sanatçısı Ahmet Yenilmez de konuşmasında, “Bugünkü genç kuşakla, bizim kuşak yaşama süreci arasında inanılmaz fark var. Bizlerin yaşadığı dönemlerde geleceğe dair uzun planlar yapılamıyordu. Ülke öyle bir ülke değildi. Hayal kurabilirdiniz ama hayallerinizin sınırları vardı” dedi.  “Kültür ve sanatla ilgili ‘olmazsa olmaz' gördüğüm sanatla toplum terbiye olmalıdır” diyen Yenilmez, “Sanat toplumların aynasıdır. Sanat ve sanatçı toplumları terbiye etmez. Sanatçı toplumda ve toplumlarda yön tayin etmede öncülük sorumluluğunun bilincinde olan insandır” dedi. Program sonunda Yenilmez, gençlerin sorularını cevaplayarak kendi tecrübelerini paylaştı. 

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72