GAZETEMİZİ ZİYARET EDEN ÖZKAN: “İSTANBUL VE 39 İLÇESİNE TALİBİZ”

İYİ Parti STK'lardan Sorumlu İstanbul İl Başkan Yardımcısı Yaşar Özkan gazetemizi ziyaret etti. Özkan, “Bizler muhalefet olmak için değil iktidar olmak için yola çıktık. Türkiye’nin her bölgesinde iddialıyız. İstanbul’da da iddialıyız. Yerel seçimlerde 39 ilçeye de talibiz” dedi.

GAZETEMİZİ ZİYARET EDEN ÖZKAN: “İSTANBUL VE 39 İLÇESİNE TALİBİZ”

İYİ Parti STK'lardan Sorumlu İstanbul İl Başkan Yardımcısı Yaşar Özkan gazetemizi ziyaret etti. Özkan, “Bizler muhalefet olmak için değil iktidar olmak için yola çıktık. Türkiye’nin her bölgesinde iddialıyız. İstanbul’da da iddialıyız. Yerel seçimlerde 39 ilçeye de talibiz” dedi.

11 Nisan 2018 Çarşamba 14:00
GAZETEMİZİ ZİYARET EDEN ÖZKAN: “İSTANBUL VE 39 İLÇESİNE TALİBİZ”

4 Mart’ta İYİ Parti İstanbul il kongresinin ardından STK’lardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı olan Yaşar Özkan gazetemizi ziyaret etti. 16 Nisan’da Genel Başkan Meral Akşener’in İstanbul’da basın mensupları ile bir araya geleceğini söyleyen Yaşar Özkan, özellikle yerel basınla önümüzdeki süreçte daha sık bir araya gelecekleri vurgusunu yaptı.Özkan, il çalışmaları, projeler, STK çalışmaları ve seçimlerle ilgili açıklamalarda bulundu.

“TÜRKİYE’NİN GELECEĞİ İYİ PARTİ’DEDİR”

STK'lardan Sorumlu İl Bşk. Yrd. Yaşar Özkan açıklamasında; “1 Kasım 2014 ile 1 Temmuz 2016 tarihleri arasında MHP İlçe başkanlığı yaptım. Kurultay sürecinde sayın Meral Akşener’in yanında yer alınca MHP ile yollarımız ayrıldı. Türkiye’nin geleceğinin teminatı olarak gördüğüm İYİ Parti serüvenim böylece başlamış oldu. İYİ Parti İstanbul Kurucu il divanında yer aldım. İl teşkilatımız 4 Mart 2018’de kongreye gitti. Ben de STK’lardan sorumlu il başkan yardımcısı oldum.

“İLK KEZ BÖYLE BİR COŞKU VE KALABALIĞA ŞAHİT OLDUM”

16 Nisan’da sayın genel başkanımız Meral Akşener’in de katılacağı bir programda basın mensupları ile bir araya geleceğiz. Akabinde 22 Nisan’da il binamızın açılışı gerçekleşecek. Bilindiği gibi geçtiğimiz günlerde genel kongremizi yaptık. Bunca senedir o kadar kurultaya gittim. Ancak hiç böyle bir coşku ve kalabalık yoktu. Bu bizim için büyük moral ve motivasyon oldu.

“STK’LAR ÖNCELİKLERİMİZDEN OLACAK”

Önümüzdeki dönemde sivil toplum kuruluşları ile geniş katılımlı programlar yapacağız. Hemşeri derneklerini içinde barındıran federasyonlar, il dernekleri ile, şehit aileleri dernekleri ve inanç toplulukları ile bir araya geleceğiz. Şu ana kadar bir araya geldiğimiz STK’lar da oldu. Şehit aileleri ziyaretleri ve inanç toplulukları ile buluşmalarımız oldu.

“ORTAK PAYDAMIZ TÜRKİYE CUMHURİYETİ”

İYİ Parti bir Türkiye partisi. CHP’de AK Parti’de MHP’de siyaset yapmış çok değerli arkadaşlarla yola çıktık. Çok güzel bir uyum ve yapı içerisindeyiz. Ortak paydamız Türkiye Cumhuriyeti. İlçe teşkilatlarımız da şu an güzel çalışma içeresindeler. Kurumsal kimlik yeni oluşuyor. İleriki günlerde teşkilatlar daha sağlıklı yapıya kavuştuğunda performanslarını üçe dörde katlayacaklardır.

“İSTANBUL VE TÜM İLÇELERİNE TALİBİZ”

Sokakta partimize olan teveccühü zaten görmekteyiz. Özellikle eğitim düzeyi yüksek, memleket ile ilgili endişesi olan, vatansever, genç ve kadınlardan büyük teveccüh duymak bizlere umut veriyor. Bizler yola devam ediyoruz. Her şey iyi olacaktır, bundan kimsenin endişesi olmasın.

Bizler muhalefet olmak için değil iktidar olmak için yola çıktık. Türkiye’nin her bölgesinde iddialıyız. İstanbul’da da iddialıyız. Yerel seçimlerde 39 ilçeye de talibiz.

“GENEL BAŞKANIMIZIN ALTERNATİFİ YOK”

Buradan Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’e ayrı bir paragraf açmak istiyorum. Şu an kendisinin ismi partimizin çok üstünde. Kamuoyu araştırmalarında kendisi Cumhurbaşkanı adayı olduğunda oy vereceklerini söyleyenler yüzde 40 bandının üstünde. Sayın Akşener, parlamenter sistemi geri getirebilecek tek isim ve başkan bir alternatifi yok” dedi.

Son Güncelleme: 12.04.2018 11:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72