Ergül, Beykoz'a yeniden aday

Muharrem Ergül, Beykoz Belediye Başkanı aday adaylığı için AK Parti İlçe...

Ergül, Beykoz'a yeniden aday

Muharrem Ergül, Beykoz Belediye Başkanı aday adaylığı için AK Parti İlçe...

03 Kasım 2013 Pazar 16:38
Ergül, Beykoz'a yeniden aday

Muharrem Ergül, Beykoz'a yeniden aday

Muharrem Ergül, Beykoz Belediye Başkanı aday adaylığı için AK Parti İlçe Başkanlığı'na müracaatını yaptı. Ergül’e kalabalık bir grup destek verdi.


Beykoz'a 21 belediye başkan aday adayı

30 Mart 2013 Pazar günü gerçekleştirilecek olan mahalli ve idari seçimler için, başkan aday adayları partilerin ilçe merkezlerine müracaatlarını yapmaya devam ediyor. İstanbul'un Beykoz ilçesinde de aday adaylığı patlaması yaşanıyor. Bunlardan 7'si AK Parti, 14'ü ise CHP'den.

 

""

Son aday eski başkan Muharrem Ergül’e yoğun ilgi

Beykoz'a aday adaylığı için müracaat eden son isim ise eski başkan Muharrem Ergül oldu. Muharrem Ergül, kalabalık bir Beykozlu partili eşliğinde aday adaylığı müracaatını yaptı. Ergül'ün aday adaylığı müracaatını yapacağını öğrenen yüzlerce insan AK Parti Beykoz ilçe binasına akın etti. Akşam saatlerinde gerçekleştirilen aday adaylık müracaatına yerel medya da yoğun ilgi gösterdi.

Alkışlar arasında konferans salonuna gelen Muharrem Ergül, müracaatından önce yaptığı konuşmasında, "Bir dönem belediye başkanlığı yapmış bir kardeşiniz olarak, sizlerin de desteğiyle yeniden aday adaylığı müracaatımı yapacağım. Bu bir demokratik yarıştır. Her aday kardeşimiz bir değerdir. Bizim, aday olan kardeşimizin peşinde koşmak görevimizdir. Adının oluşmasından, kuruluş aşaması ve tüzüğünün yazılışı dahil AK Parti'nin her kademesinde çalıştım. Ben, Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'la birlikte yürüyen kardeşinizim" dedi.

Muharrem Ergül'ün siyasetten öte hocası olduğunu belirten AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Adem Sefer ise, "Bu bir demokratik yarıştır. Biz Beykoz'da AK Parti'yi aldık ve buralara kadar getirdik. Beykoz ilçemiz değişti, ancak yeterli değil. Bu bir yarış. Rabbim kime nasip etmişse o aday olacaktır” dedi.
Muharrem Ergül, konuşmalardan sonra aday adaylığı müracaatı belgelerini İlçe Başkanı Adem Sefer'e teslim etti. Birlikte kucaklaşan Ergül ve Sefer, davetliler tarafından ayakta alkışlandı.

 


 

 

Son Güncelleme: 03.11.2013 16:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72