Erdoğan Bozkurt Teminatı Verdi:  “İlçe Başkanı Olarak Çekmeköy’ü Kazanmak İçin Adayım”

CHP Çekmeköy İlçe Başkanlığı için kartlar yeniden karılıyor. 3 adaydan sonra Erdoğan Bozkurt’un da 10 Aralık’ta yapılacak İlçe Başkanlığı için adaylığını açıklaması bomba etkisi yaptı.

Erdoğan Bozkurt Teminatı Verdi:  “İlçe Başkanı Olarak Çekmeköy’ü Kazanmak İçin Adayım”

CHP Çekmeköy İlçe Başkanlığı için kartlar yeniden karılıyor. 3 adaydan sonra Erdoğan Bozkurt’un da 10 Aralık’ta yapılacak İlçe Başkanlığı için adaylığını açıklaması bomba etkisi yaptı.

30 Kasım 2017 Perşembe 14:10
Erdoğan Bozkurt Teminatı Verdi:  “İlçe Başkanı Olarak Çekmeköy’ü Kazanmak İçin Adayım”

Tek amacının Çekmeköy Belediyesi’ni kazanmak olduğunu söyleyen Bozkurt, gazetemiz aracılığı ile örgüte ve delegelere şu teminatı verdi:  “İlçe başkanı olursam, önümüzdeki yerel seçimde ne meclis üyeliği için ne de belediye başkanlığı adaylığı için istifa etmeyeceğim. Çekmeköy Belediye Başkanlığı’nı kazanan İlçe Başkanı Erdoğan Bozkurt olarak anılmak istiyorum..”

KARTLAR YENİDEN KARILIYOR

CHP Çekmeköy’de adaylık yarışı kızışıyor. 10 Aralık’ta yapılacak ilçe başkanlığı için daha önce mevcut Başkan Hüseyin Kızıldaş’ın yanı sıra, Halis Gerbağa ve Sami Yayla adaylık açıklaması yapmıştı. Ancak CHP Çekmeköy siyasetinin önemli isimlerinden Erdoğan Bozkurt da gazetemize yaptığı açıklamada aday olduğunu söyledi. Bozkurt’un bu adaylık açıklaması kongre öncesi kartların yeniden karılmasına neden oldu. 

Erdoğan Bozkurt’un gazetemize yaptığı açıklamaların satır başları şöyle: 

“ÖRGÜT VE DELEGENİN TALEPLERİNİ GÖRMEZDEN GELEMEDİK”

“Neden aday oldum; bu aday üç arkadaşımız da aynı ekipten. Bizim hedefimiz ise 2019 seçimlerini kazanmak. Mevcut adayların bu yapı ile 2019 hedefleri için başarılı olamayacaklarına kanaat getirdik. Parti örgütü ve delege arkadaşlarımızın yoğun baskısı ile aday olmaya karar verdik. Daha önce bir dönem ilçe başkanlığı yaptık. 2 genel seçim, bir cumhurbaşkanlığı ve bir referandum süreci yaşadık. Akabinde bir kongre yapıldı. Delegelerimiz bizim beklememiz gerektiğine işaret etti. Ben ve arkadaşlarımız bu süre zarfında her hangi bir yere aday olmadık. 

“SOKAK, MUHALEFETİ YETERSİZ BULUYOR”

Biz aday olurken sokağın sesine de kulak verdik. Sokak, ilçede ciddi sorunlar olmasına rağmen yeterli bir refleksin gösterilmediğini söylüyor. 3 dakikalık bir basın açıklaması ile bu önemli konuları geçiştirirseniz, bu ters teper. Örnek vermek gerekirse; İlçedeki imar ve plan değişikleri sonucu 1 emsal olan yerler 0.50’ye düştü, 0.50 olan yerler 1 emsale çıkarıldı. Birilerine çok ciddi rant sağlandı. Ancak mevcut ilçe başkanlığı bunu insanlarımıza anlatamadı. Yine; Hamidiye Mahallesi’ndeki İETT son durağındaki arsa özel bir okula peşkeş çekildi. Yine ilçe başkanlığı saat 14:00’de basın açıklamasını ilan edip saat: 14:30’da eylemi bitiriyor. 

ÇEKMEKÖYLÜLERİN HAKKINI KİMSEYE YEDİRMEYECEĞİZ”

Şimdi biz ilçe başkanı olduğumuzda bu konuların takipçisi olacağız. Söz konusu yerlerle ilgili hukuki bir adım atılmamışsa bu adımları atacağız. O alanlarda çadır kurup imza toplayacağız, ne gerekiyorsa yapacağız. Ben, sokakların ne demek olduğunu iyi biliyorum. 15 sene muhtarlık yaptım. Sokakta muhalefet nasıl yapılır iyi bilirim. Benim ilçe başkanlığım döneminde benzer sorunlarla karşılaştık. Emsali düşen yerlerle ilgili konuları mektuplaştırıp sitelere durumu bildirdik. Vatandaşımızı en doğru şekilde bilgi sahibi yaptık. Bu konuda önemli katkıları olan Yusuf Polat ve Tankut Gündoğar arkadaşlarımız bu sürece şahitler.

“MECLİS ÜYELERİMİZLE UYUM İÇİNDE OLACAĞIZ.

BAŞARI İÇİN TAKIM OLMAK ŞART”

Başkanlığım döneminde hep takım olmaya gayret ettik. Bu süreçte meclis üyelerimiz ile uyum içinde çalıştık. Meclisteki arkadaşlarımıza bir denetmen olmaları gerektiklerini; Çekmeköy halkının yanında, yanlışların ise her zaman karşısında olmaları gerektiğini ifade ettik. Yerelde başarılı olmanın anahtarı takım olmaktır. 

“BURADAN TAAHHÜT EDİYORUM”

Tüm örgütüme şu teminatı veriyorum: İlçe başkanı olmam durumunda önümüzdeki yerel seçimde meclis üyeliği veya belediye başkanlığı adaylığı için istifa etmeyeceğim. Çekmeköy Belediye Başkanlığı’nı kazanan İlçe Başkanı Erdoğan Bozkurt olarak anılmak istiyorum.  Ben ve yola çıkacağımız ekibimizle birlikte bu hedefe ulaşacağımıza inanıyorum. 

“ÇEKMEKÖY’ÜN GELECEĞİNİ SİZİN VERECEĞİNİZ KARAR BELİRLEYECEK”

Ben delegelere şunları söylemek istiyorum:  Sevgili yol arkadaşlarım; Çekmeköy’ün kaderini sizin kararlarınız belirleyecek. Ben sizin vicdanınıza güveniyorum, en doğru kararı vereceğinize inanıyorum.  Bizim ilçe başkanlığı sürecimizi değerlendirirken içinde bulunulan şartların göz önüne alınmasını istiyorum. Bu süreçte 5 tane seçim atlattık. Seçim çalışmalarından dolayı belki muhalefet yapma noktasında eksiklerimiz oldu. Ancak tüm seçimlere hazırlanırken aday arkadaşlarımızla birlikte hep sokakta idik. Seçime hazırlık noktasında bir eksikliğimizin olduğunu düşünmüyorum. Bu bakımdan objektif baktığınızda bu gerçeklerin farkına varacağınıza gönülden inanıyorum.  Adım atacağımız her süreçte delegelerimizin fikrini soracağız. Delegelerimiz seçimden seçime değil tüm sürece dahil olacak. Daha aktif bir delege yapısı ile hareket edeceğiz.

“ADAYLARIN ÇOKLĞU BENİ RAHATSIZ ETMEZ”

Bu Pazar saat: 17:00’da ilçe binamızda bir adaylık açıklamamız olacak. Ben tüm örgüt ve delege arkadaşlarımızı bekliyorum. İlçe başkanlığı için çok adayın olması beni rahatsız etmez. Sonuçta hepimizin hedefi partimize katkı sunmak.  İttifaksız bir yarışta kimsenin kimseyi kırmayacağını düşünüyorum. Ancak mevcut aday arkadaşlardan bir ittifak talebi gelirse oturur konuşur, değerlendiririz. “

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nicimyok 2017-12-01 11:15:47

Eskisi gibi akmaz kokmaz bulaşmaz bir siyaset çizgisi izlemenizi olaylara sesiz kalmanızı CHP ilçe örgütü var mı yok mu sorusunu sordurmanızı yarım kalan işlerinizi bitirmenizi beklerler

banner3