CHP'de İlseven dönemi başladı!

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanlığı görevinden milletvekilliği adaylığı için ayrılan Berhan Şimşek, görevi Nebil İlseven'e devretti.

CHP'de İlseven dönemi başladı!

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanlığı görevinden milletvekilliği adaylığı için ayrılan Berhan Şimşek, görevi Nebil İlseven'e devretti.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
 CHP'de İlseven dönemi başladı!

 CHP'de İlseven dönemi başladı!

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanlığı görevinden milletvekilliği adaylığı için ayrılan Berhan Şimşek, görevi Nebil İlseven'e devretti. İl merkezinde Genel Başkan Yardımcısı Hurşit Güneş, milletvekilleri, belediye başkanları ve çok sayıda partilinin katılımıyla gerçekleşen devir teslim töreninde konuşan Berhan Şimşek; “6.5 aylık hızlandırılmış bir zaman dilimi yaşadık. Ve bugün o hızlandırılmış nöbeti çok değerli arkadaşım Nebil İlseven başkanıma devrediyoruz” diye konuştu. CHP İstanbul İl Başkanı Nebil İlseven ise; “Partimizi İstanbul'da en büyük, en üstün seçim başarısına taşımayı hedefliyoruz” dedi.

Görevi devralan ve kendisini İstanbul İl Örgütü'nün ‘en eski yeni yüzü' olarak gördüğünü kaydeden Nebil İlseven; “Kendimi şanslı bir il başkanı olarak görüyorum. Çünkü görüyorum ki bizler pek çok sorun karşısında zaten teşhislerimizi yapmışız, çözümler konusunda pek çok arkadaşımız kendi bölgelerinde kendi sorumluluk alanlarında önemli çalışmalar başlatmışlar. Ben diyorum ki bize tek sınav kalıyor. O da 130-140 günlerle sayabileceğimiz bir dönemde partimizi İstanbul'da en büyük, en üstün seçim başarısına taşımak olmalı. Hedefimizde iktidar olmak var. O iktidarın yolu da İstanbul'dan geçiyor” dedi.

Nebil İlseven'in ardından konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Hurşit Güneş, İstanbul'un zaptedilmiş bir durumda olduğunu vurgulayarak, “Bu kaleyi tekrar kazanmak zorundayız. İki hedefimiz var. Bunlardan birincisi, Haziran seçimlerinde tüm Türkiye'de olduğu gibi İstanbul'da da birinci parti olmak, ikincisi ise yerel seçimlerde İstanbul'a artık Atatürk'ün 6 ok bayrağını dikmek” dedi.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72