CHP Ümraniye, Dedetaş'la devam dedi

Olurdu, olmazdı derken afta sonu kongresini yapan CHP Ümraniye Örgütü...

CHP Ümraniye, Dedetaş'la devam dedi

Olurdu, olmazdı derken afta sonu kongresini yapan CHP Ümraniye Örgütü...

26 Şubat 2013 Salı 11:17
CHP Ümraniye, Dedetaş'la devam dedi
Cumhuriyet Halk Partisi Ümraniye 9. Olağan Kongresi, Nurkal Dedetaş'ın zaferi ile noktalandı. Dedetaş'ın 211 oy ile tekrar başkan seçildiği kongrede Zeynel Kızılkaya 172 oyda kalarak başkanlık yarışına veda etti. Kongrede bir konuşma yapan Başkan Nurkal Dedetaş, İstanbul'un 39 ilçesinde yapılan kongrelerde, en şeffaf seçimin Ümraniye'de gerçekleştiğine vurgu yaparak, görevde kaldığı süre boyunca sosyal demokrasinin evrensel ilkelerini gözettiklerini ve CHP'nin ülke sorunlarını çözecek tek parti olduğunu açıkladı.

 

Dedetaş, somut projeler ürettiklerini ve üretmeye de devam edeceklerini vurguladığı konuşmasında, farklı kimliklerin kendilerini ortaya koymak için öne sürdükleri değerleri kucaklayacaklarını dile getirdi. Başkanlık için yarışan Zeynel Kızılkaya ise, Ümraniye yönetimine yüklendiği konuşmasında; “Mevcut başkan ile başarının yakalanacağını bilseydik, aday olmazdık. Yalnızca parti içi demokrasiden geçen seçimler partiyi büyütür. Kazansak da kaybetsek de gurupçuluk – ekipçilik yapmayacağız” açıklamasını yaptı.

 

Seçim zaferi sonrasında Başkan Nurkal Dedetaş, emeği geçen tüm partililere teşekkür ederek; “CHP'yi daha özgür, daha demokrat yapmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu. Ümraniye CHP İlçe Yönetim Kurulu Listesi şu şekilde oluştu; Cafer Aktürk, Şükran Akyol, Orhan Alan, Özcan Baripoğlu, Neceti Bıçakcı, Emine Eren, İlyas Evcimen, Meltem Gürsoy, İlyas Hayal, Kaya Karaman, Fatma Mordeniz, Kadriye Özbek, Hüseyin Özyürt, Nuri Şahin, Tülay Tonkuş, Turan Toptaş, Velişan Yerli ve Yatkın Yeşilyurt.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3