CHP İstanbul, İlseven'e emanet

Haziran'da yapılacak genel seçimlerde milletvekili aday adayı olacak CHP'li 34 il başkanı görevlerinden istifa etti.

CHP İstanbul, İlseven'e emanet

Haziran'da yapılacak genel seçimlerde milletvekili aday adayı olacak CHP'li 34 il başkanı görevlerinden istifa etti.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
CHP İstanbul,  İlseven'e emanet

İstifa eden Berhan Şimşek'in yerine İstanbul il başkanlığına Nebil İlseven getirildi.

Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanan CHP Merkez Yönetim Kurulu Berhan Şimşek'in istifasıyla boşalan İstanbul İl Başkanlığı'na atama yaptı. Toplantının ardından açıklama yapan parti Genel Sekreteri Bihlun Tamaylıgil, 10 Ocak 2011 tarihi itibarıyla örgütsel yapının yönetim kademelerinde yer alan partililerin milletvekili adayı olabilmeleri için istifa etmelerinin istendiğini hatırlattı.

Nebil İlseven kimdir@f0

CHP İstanbul İl Başkanlığı'na getirilen Nebil İlseven, Robert Koleji bitirdikten sonra üniversite eğitimini ABD'de siyaset ve ekonomi konularında yaptı. Bankacılık konusunda doktora yapan İlseven, 2007-2010 tarihlerinde Doğan Holding'in üst düzey yöneticisiydi. Nebil İlseven, Robert Koleji'nde okuduktan sonra ABD'de üniversite eğitimini Siyaset Bilimi ve Ekonomi üzerine yaptı. 17 Ocak 2007den 2010 yılı sonuna kadar Doğan Holding genel koordinatörlüğü görevini yaptı.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3