CHP Beykoz'da şovmen aday istemiyor!

Aylar öncesinde reklamlara başlayan CHP'nin Beykoz Belediye Başkan aday..

CHP Beykoz'da şovmen aday istemiyor!

Aylar öncesinde reklamlara başlayan CHP'nin Beykoz Belediye Başkan aday..

19 Ağustos 2013 Pazartesi 18:17
CHP Beykoz'da şovmen aday istemiyor!

Aylar öncesinde reklamlara başlayan CHP’nin Beykoz Belediye Başkan aday adaylarının Alaattin Köseler hariç henüz adaylık dosyalarını teslim etmemeleri ilçe kamu oyunda, ‘Bu kişiler işin şovunda, biz Beykoz’da kime güveneceğimizi iyi biliriz’ yorumlarına neden oldu. Bir adayla birlikte dosyasını teslim eden Alaattin Köseler’e ise  Beykozlunun güveni tam.

Beykoz, Mart 2014 yerel seçimlerinden öncesinde aday enflasyonunun en yoğun yaşandığı ilçelerden biri. CHP genel merkezi aday adaylık sürecini başlatır başlatmaz Beykoz’da aday sayısı hızla artarken bu durum parti tabanını başta memnun etmişti. Onlarca adayın birden çıktığı Beykoz’da işin rengi yavaş yavaş netleşmeye başladı.

""

Alaattin Köseler sözünü tuttu

Beykoz’da aday adaylık sürecinde en takdir edilen kişi ise kuşkusuz Alaattin Köseler oldu. Köseler, Prof. Dr. Hüseyin Öztürk ile birlikte adaylık dosyasını ilçe merkezine teslim ederek bu noktada ne kadar ciddi ve tutarlı olduğunu ortaya koydu. 2009 yerel seçimlerini kıl payı kaybeden Köseler seçmenlerinin her fırsatta, ‘Biz size güveniyoruz ve sizi yeniden aday göstermek istiyoruz’ sözlerini havada bırakmadı ve adaylık başvurusu yaparak bu desteğe karşılık verdi.

""

Onlarca aday adayı balon çıktı…

Pankart ve billboardlarla ortalığı donatan ve  ‘Bizi destekleyin’ diye ortalıkta dolaşan aday adaylarının henüz adaylık dosyalarını ilçe merkezine teslim etmemeleri şaşkınlık yarattı. Tüm ilçelerde tek aday adayı bile çıkmazken, Beykoz’da onlarca ismin çıkması, bugün artık ilçe kamuoyunda farklı algıya neden oldu. Beykozlu, “Bu kadar tantanadan sonra sadece iki kişinin adaylık başvurusu yapması bizi düşündürüyor. Aday adayları, işin şovunda. Ancak vatandaş bu bildik numaraları yemiyor” diyerek trajikomik durumu eleştiriyor.

""

Köseler’in ağırlığı her yerde hissediliyor

Geçtiğimiz ay aday adaylığını başlatan Alaattin Köseler, bu süreci başarıyla yönetmeye devam ediyor. ‘Siyaset sokakta yapılır’ teziyle vatandaşla buluşan Alaattin Köseler, gördüğü ilgi karşısında oldukça mutlu. Halk sohbetleriyle vatandaşla birebir iletişim kuran Köseler, hem nabız yokluyor hem de projelerini anlatıyor. Beykozlu da her fırsatta, ‘Bizim tek ciddi aday adayımız sensin, sana güveniyoruz’  diyerek destek veriyor.

""

İlçe kamuoyunun tavrı net…

Beykoz’da yapılan neredeyse tüm anketler, Alaattin Köseler ismini ön plana çıkarıyor. CHP’nin adayı Köseler, MetroPOLL Araştırma Şirketi’nin yaptığı kamuoyu araştırması, hem bilinirlik, hem de halkın kendisi hakkındaki olumlu görüş ve güveniyle açık ara rakiplerine fark atmıştı. Bu anket, ilçe kamuoyunda büyük yankı bulmuş ve Köseler ismi ilçe kamuoyunda net bir şekilde karşılık bulmuştu. Parti tabanının ve kamuoyunun Alaattin Köseler’e olan desteği artarak devam ediyor.

Diğer aday adayları irtifa kaybetti…

Beykoz’da CHP’nin diğer aday adayları ise hızla gözden düşmeye devam ediyor. Aday adaylık çalışmalarına aylar öncesinde start veren bu isimlerin halkla iç içe olmayı tercih etmeyip pankart ve billboardlarda kendilerini tanıtmayı seçmeleri tepki topladı. Bu kadar hengameden sonra bir de aday adaylık dosyasını teslim etmeyen bu isimler irtifa kaybediyor. Beykozlu, ‘Bu kadar reklama curcuna demek sadece isim yapmak içinmiş. Biz Beykoz’da kime güvenip güvenmeyeceğimizi iyi biliriz’ diyerek tavırlarını net olarak ortaya koyuyor.

Son Güncelleme: 19.08.2013 18:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72