Çekmeköy'deki Sinoplular Hakkı Çelik için buluştu

CHP Çekmeköy Meclis Üyesi Adayı Hakkı Çelik için hemşerileri gece organize etti.

Çekmeköy'deki Sinoplular Hakkı Çelik için buluştu

CHP Çekmeköy Meclis Üyesi Adayı Hakkı Çelik için hemşerileri gece organize etti.

25 Mart 2014 Salı 17:27
Çekmeköy'deki Sinoplular Hakkı Çelik için buluştu

Çekmeköy’deki Sinoplular Hakkı Çelik için buluştu

 

CHP Çekmeköy Meclis Üyesi Adayı Hakkı Çelik için hemşerileri gece organize etti. Meclis üyesi adayları, ilçe yönetimi ve partililerin de katıldığı gece; yoğunluğu coşkusu ve heyecanı ile göz doldurdu.

Çekmeköy’deki Sinoplular, hemşerileri CHP Meclis Üyesi Adayı Hakkı Çelik için buluştu. Hakkı Çelik için düzenlenen destek gecesine yoğun bir katılım oldu. Sinoplu ilçe ve köy dernek başkanları, meclis üyesi adayları, ilçe yönetiminin de katıldığı destek gecesinde heyecan üst düzeydeydi. Davul ve zurnalarla kapıda karşılanan davetliler ‘Hakkı Çelik’ yazılı atkılarla geceye katıldı. Öte yandan SİYAD Çekmeköy önceki dönem başkanı ve bölgenin sevilen, başarılı ismi Ramazan Çelik ve ekibinin geceye desteği ise gözden kaçmadı.

""

Gecenin açılış konuşmasını yapan Hakkı Çelik, hemşerilerine her zaman güvendiğinin altını çizdi. Birlik ve beraberlik adına güzel bir gecede buluştuklarını söyleyen Hakkı Çelik, “Bizim ötekimiz yoktur. Biz hemşerilerimiz ile bir bütünüz” dedi. Kendisine verilen destekten dolayı heyecanlandığını ve duygulandığını söyleyen Çelik, “Bugün buruya gelip beni desteklediğiniz için mutluyum. Bu birlikteliğimizin meyvesini 30 Mart’ta alacağız” dedi.

""

Daha sonra sloganlar eşliğinde konuşma yapan CHP Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Seyfettin Yıldırım, “Bu kalabalığı ve heyecanı gördükten sonra artık beni de fahri bir Sinoplu olarak görebilirsiniz” dedi. Hakkı Çelik’in yine bu organizasyonla adından söz ettirdiğini söyleyen Yıldırım, “Bu birlikteliğiniz bizlere güç verecektir” dedi. 

""

Son Güncelleme: 25.03.2014 17:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3