Çekmeköy'de Ahilik Haftası coşkuyla kutlandı

Ak Parti Çekmeköy İlçe Başkanlığı, Ahilik Haftası etkinlikleri kapsamında...

Çekmeköy'de Ahilik Haftası coşkuyla kutlandı

Ak Parti Çekmeköy İlçe Başkanlığı, Ahilik Haftası etkinlikleri kapsamında...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Çekmeköy'de Ahilik Haftası coşkuyla kutlandı

Ak Parti Çekmeköy İlçe Başkanlığı, Ahilik Haftası etkinlikleri kapsamında bölgede bulununan iş yerlerini ziyaret ederek, çalışan personele karanfil dağıttı.

Beraberinde ilçe yöneticileri ile birlikte Ahilik Haftası kapsamında bölgedeki işyerlerini ziyaret eden Ak Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Şahmettin Yüksel, “Ahilik, temelindeki olgu ve kaidelerden sapmadan devam edecektir. Yeni çizgilerle değil, eskimeyen çizgilerle, çağa intibak hızıyla ve aydınlığa yönelişle devam edecektir. Bu esnaf kültürü sayesinde, sosyal hayat intizama girecek, adalet, bereket içinde toplumsal merdivenler çıkılacaktır” dedi.


""

 

Esnafa karanfil dağıtan Yüksel, “İlçemizin esnafı çok ahlaklı, çok kültürlü ve sosyal adaletçidir. Maneviyatın ahlakın, dürüstlüğün, ticari anlayışı ve sanatı geliştirmenin toplamı olarak ahilik anlayışı bizim milletimize, Anadolu'da ve onun öncesinde de yön vermiştir. Bu anlayışın sürdürülmesi bizim en büyük dileğimizdir. Bu ülkenin, bu milletin temel dokusu, iskeleti, temel direğidir esnafımız” diye konuştu.

 

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72