CATLAK MI?

Çekmeköy Ak Parti Belediye Meclisi'nde çatlak mı?

CATLAK MI?

Çekmeköy Ak Parti Belediye Meclisi'nde çatlak mı?

26 Şubat 2013 Salı 11:16
CATLAK MI?

Çekmeköy Ak Parti Belediye Meclisi'nde

CATLAKMI?

 

Belediye meclisinde yapılan denetim komisyonuna üye seçiminde CHP'li Yücel Demirkol'un Ak Parti'li İsrafil Kahraman'dan 3, Yücel Yalçınkaya'dan ise 1 oy fazla alması; Çatlak mı var, çatlak neye ve kime karşı duyulan tepkinin eseri, ortada istenmeyen adam mı var? gibi pek çok soruyu gündeme getirdi.

 

Çekmeköy Belediyesi'nin yeni yıldaki ilk meclis toplantısında yapılan denetim komisyonuna üye seçiminin yankıları sürüyor. Açık oylamalarda hiç bir sorunun yaşanmadığı belediye meclisinde; gizli oylama yapılınca işin rengi değişiyor. CHP'li tek üye, Ak Parti'li

2 üyeden daha fazla oy aldı.

 

İSTENMEYENADAMKİM?

Mecliste azınlığa sahip olmasına rağmen CHP'li Yücel Demirkol'un Ak Parti'li İsrafil Kahraman'dan 3, Yücel Yalçınkaya'dan ise 1 o fazla alması, Çatlak mı var, çatlak neye ve kime karşı, neden oluştu, istenmeyen adam kim gibi pek çok soru işaretini gündeme getirdi.

 

BAŞBAKANDUYMASIN!

İlçede Başbakan'ın söylemleriyle bağdaşmayan yapılanma ve uygulamalar olduğu ve bu nedenle de tepki amaçlı çatlaklar oluştuğunu öne süren bazı kaynaklar; Ağaoğlu'na özel imar ve önemli görevlerin hep Ümraniyeli kişilerde toplanması gibi sebeplerin çatlağı büyüttüğünü öne sürüyor.

 

İSTİFALARKAPIDAMI?

Tüm bu konulardan rahatsızlığını dile getiren adının açıklanmasını şimdilik istemeyen bir meclis üyesi, vaziyetin devam etmesi halinde; başka bir meclis üyesiyle birlikte istifa etmeyi düşündüklerini ve önümüzdeki günlerde geniş açıklamalarda bulunacağını gazetemize bildirdi.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72