AYDIN DÜZGÜN’DEN MANİFESTO GİBİ ADAYLIK AÇIKLAMASI

Beykoz siyasetinin renkli ve önemli isimlerinden Aydın Düzgün, CHP ilçe başkanlığı için adaylığını açıkladı. Düzgün, “Nasıl Cumhuriyet Halk Partisi iktidarı bazı yobaz güruhları rahatsız edecekse, benim ve ekibimizin parti içi bu seçimi kazanacak olması da bizim partideki politik kurnazları çok üzecektir” dedi. 2019’a giden yolun bu kongreden geçtiğini söyleyen Düzgün, “Ranta dur demek, yağmaya ve talana karşı halkımızı örgütlemek için adayım” dedi.

AYDIN DÜZGÜN’DEN MANİFESTO GİBİ ADAYLIK AÇIKLAMASI

Beykoz siyasetinin renkli ve önemli isimlerinden Aydın Düzgün, CHP ilçe başkanlığı için adaylığını açıkladı. Düzgün, “Nasıl Cumhuriyet Halk Partisi iktidarı bazı yobaz güruhları rahatsız edecekse, benim ve ekibimizin parti içi bu seçimi kazanacak olması da bizim partideki politik kurnazları çok üzecektir” dedi. 2019’a giden yolun bu kongreden geçtiğini söyleyen Düzgün, “Ranta dur demek, yağmaya ve talana karşı halkımızı örgütlemek için adayım” dedi.

05 Aralık 2017 Salı 15:05
AYDIN DÜZGÜN’DEN MANİFESTO GİBİ ADAYLIK AÇIKLAMASI

CHP Beykoz’da ilk adaylık açıklamasını İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Beykoz Belediye Meclis Üyesi Aydın Düzgün yaptı. Kalabalık salona coşkulu bir şekilde hitap eden Düzgün’ün adaylık açıklaması manifesto gibiydi. CHP ilçe başkanlağı açıklaması yapan Aydın Düzgün’ün konuşmasının satır başları ise şöyle;

ADAYLIĞIM POLİTİK KURNAZLARI ÜZECEKTİR

“Cumhuriyet Halk Partisi’nin değerli üye ve delegeleri hepiniz hoş geldiniz. Bugün burada yapacağımız adaylık açıklamamız birçok insanı can-ı gönülden memnun ederken, bir kısım insanı da maalesef üzmektedir. Siyasetin doğası ve insanın özü gereği herkesi memnun edememekteyiz. Nasıl Cumhuriyet Halk Partisi iktidarı bazı yobaz güruhları rahatsız edecekse, benim ve ekibimizin parti içi bu seçimi kazanacak olması da bizim partideki politik kurnazları çok üzecektir, şimdiden özür diliyorum kendilerinden.

YILLARDIR VERDİĞİMİZ MÜCADELENİN MEYVESİNİ ALMAYA GELDİK

Biz bugün burada yalnızca bir adaylık açıklaması yapmıyoruz. Biz bugün yıllardır verdiğimiz mücadelenin, meyvesini almaya geldik. Parti içinde yaratılan suni çıkar kavgalarına alet edilmiş Doğu Anadolulu, Karadenizli, İç Anadolulu, Güney Doğu Anadolulu, Egeli, Akdenizli, Marmaralı üyelerimizi kayıtsız, koşulsuz, çıkarsız anlaşabildikleri bir noktaya getirdik. Bugün ekibimizle, güzel yurdumuzun her yerinden arkadaşlarımızla çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz. Ben ve ekip arkadaşlarımın parti içinde yıllardır vermiş olduğumuz bu kararlı mücadelenin bugün meyvesini toplama günüdür.

BUNDAN BÖYLE BURADAN HERKESE SÖZ VERİYORUM

Beykoz’un %90’ından şovenizmi sileceğiz. Beykozluluğuyla övünen bir Beykoz yaratacağız. Memleketlerimiz hepimizin kalbinde ayrı yer tutar. Bunun da farkındayım. Bizden sonra Beykoz’umuzda yalnızca memleketimizin türküleri, doğası, sanatı, rüzgarı ve kavgası yarışacak... Delegelerimizle, üyelerimizle artık bir bütün olduk. Biz bu dönem yarışmak için aday olmadık. Derdimiz kazanmak değil. Uzun yıllar boyunca verdiğimiz mücadeleyi taçlandırmak için aday olduk.

Biz Beykoz’u tekrar emekçilerle, işçilerle, üretimle var etmek için aday olduk. İlçemizi ranta kurban edenlerle kıyasıya kavga etmek için aday olduk. Biz, bizim olanı almak için aday olduk.

BUGÜN DE KARŞIMIZDA AYNI YAPI VAR

Vatandaşımızın en yakınında biz varız. Aynı dertten bizler de muzdaribiz, aynı dertle biz de geceleri uykusuz kalıyoruz. Biz hem halkımız hem kendimiz için uykusuz kalıyoruz. Bu problemlerin tek ve nihai çözümünü biliyoruz. Bugüne kadar partimizce neden yapılamadı? Partimiz hem içeride, hem dışarıda ucuz siyasi çatışmalara kurban edildi. Beykoz’umuzda maalesef, yalnızca ‘’İL DELEGELERİNE’’ değer verildi. Bugün de karşımızda aynı yapı direnmektedir. Ranta dur demek, yağmaya ve talana karşı halkımızı örgütlemek temel hedefimizdir.

HEDEFİMİZ BÜYÜK

Hedefimiz; partimizi büyütmek. Hedefimiz, 10.000 üyeye ulaşmak. Hedefimiz, ‘’Örgütlü Mücadele.’’ Kimsenin delege ağalığı yapamayacağı bir yapıyı var edeceğiz. Partililerimizin arasındaki dayanışmayı artıracağız. Sokakları yeniden binlerce insanla dolduracağız. Sokaklarımızı uyuşturucu çetelerinden geri alacağız. Yemyeşil Beykoz’umuzun beton grisine boyanmasına izin vermeyeceğiz. Bizim bu ideallerimizi küçültmeye çalışacak dahili ve harici bedhahlar mutlaka olacaktır. Bizim hedeflerimiz büyük, bu hedef ışığında tüm engelleri aşacağız. Onları kendi küçük dünyalarında yalnız bırakacağız.

2019’A GİDEN YOL BU KONGREDEN GEÇİYOR

Bir adayımız daha var. Kendi hedeflerini, projelerini değil de daha çok benim bu makamı ‘BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIĞI’ için kullandığımı anlatıyor. Altını çizerek ifade etmek isterim ki, belediye başkanlığı adaylığı için tek şey düşünüyorum; adayı Beykozlu belirleyecek. Benim illa belediye başkan adayı olmak gibi bir tasam yok. Siz kimi istiyorsanız ‘’O’’ olacak, olması için beraber mücadele edeceğiz. Şunu hepimiz çok iyi biliyoruz ki, mücadele etmeden kazananlar, elde ettiklerinin kıymetini bilemezler.”

Son Güncelleme: 05.12.2017 15:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
uğur ilikçi 2017-12-06 10:55:05

İlçe başkanlığı çok önemli,zira hangi memleketli olmasını silecek irade bu yönetimden geçer,şövenist çe değil bayrağı taşıyacak bilgi ve becerisi olanların çoğunluğunu toplamak ve arkasına halkı alacak gerçek partilileri toplayacak iradeyi göstermeleri gerekir,ben ne dersem yapanlardan değil,önümüzü nasıl açarız ve büyürüz e cevap verecek kişileri seçmeleri ve kavgaya son vermeleri yeni,heyecanlı dost ve deneyimlerini güzelliklere kullanan bir kadroya sonuna kadar destek vereceğim,kolaylıklar dilerim.

Avatar
mevlüt bolat 2017-12-06 16:54:04

arkadasım mücadele edenleri önce parti içinde seni dışlıyorlar,çıkar ve rant siyasetin önüne geçmiş zor bir yoldasın arkandayız.bizim görevimiz elbette değiştirmek ama içimizdeki sıkıntıyı aşamıyoruz.kısacası işimiz zor.

banner3

banner72