Aydın Düzgün'den hodrimeydan

CHP Beykoz belediye başkan aday adayı Aydın Düzgün ilçenin sorunlarını...

Aydın Düzgün'den hodrimeydan

CHP Beykoz belediye başkan aday adayı Aydın Düzgün ilçenin sorunlarını...

30 Haziran 2013 Pazar 13:12
Aydın Düzgün'den hodrimeydan

 Aydın Düzgün’den hodrimeydan: “Bu işin hakkını vermiyorsunuz”

 

CHP Beykoz belediye başkan aday adayı Aydın Düzgün ilçenin sorunlarını tartışmak için Anadoluhisarı Kıyı Emniyeti Restoranda yerel basın mensuplarıyla bir araya geldi. Çarpıcı açıklamalarda bulunan Aydın Düzgün, “Beykoz çok hasta, ilacı ise CHP’dir “ dedi.

CHP Beykoz belediye başkan aday adayı Aydın Düzgün geçtiğimiz günlerde Beykoz’un sorunlarıyla ilgili Anadoluhisarı Kıyı Emniyeti Restoran’da yerel basın mensuplarıyla bir araya geldi. Çarpıcı açıklamalarda bulunan Aydın Düzgün, Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ve  Ak Parti İlçe Başkanı Adem Sefer’i eleştiri yağmuruna tuttu.

“ Ben yaparım devri bitti”

Toplantıda kendine has üslubuyla mevcut yönetimi eleştiren Düzgün,  Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in ilçede çok büyük sorunlar çıkardığını söyledi. Düzgün; “Ak Partililer, 2B yasasından tutun, imara kadar her şeyi ellerine yüzlerine bulaştırmışlardır. Beykoz’da sorunlar çığ gibi büyümektedir. Çubuklu’da Belediye’nin yetki vermiş olduğu söylenen şahıslar, tüm mahalleyi tek tek gezerek güya sorunları çözeceklerini söylüyorlar.  Tabii mahalle halkı da merak edip o yetkili diye görevlendirilen memurlara soruyorlar. ‘Siz tüm mahalleleri dolaşıyorsunuz da yapacağınız projeler nelerdir. Bize de bilgi verin?’ diye sorunca yetkili memurlar maalesef halka cevap veremiyorlar. Bakınız Türkiye artık eski Türkiye değil. ‘Ben yaparım’ devri bitti. Dün konuşamayan halk bugün sokaklarda rahatça konuşabiliyor” dedi.

""

“Çelikbilek nereyi yönettiğinin farkında değil”

Düzgün, konuşmasının devamında;  “Bir basın mensubu Başkan Yücel Çelikbilek’e, ‘Neden Çubuklu mahalle muhtarına yapacağınız projeler hakkında bilgi vermiyorsunuz? şeklindeki sorusuna; başkan ‘Neden soralım’ diye cevap veriyor. Böyle bir şey olur mu arkadaşlar. Muhtarlar demokrasilerin kalesidir. Çünkü hiçbir partinin mensubu olmadan seçimlere giriyorlar ve halktan büyük oranda oy alıyorlar. Diyorum ki, ey Yücel Çelikbilek tabii ki muhtarlara soracaksınız. Kendi mahallelerinden kim sorumluysa onların mutlaka fikirlerini almaya mecbursunuz. Bakın son Gezi Parkı olaylarından sonra İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı çıkmış diyor ki; ‘Bundan böyle ne yaparsak halka soracağız’. Demek ki bugüne kadar yapmış olduğunuz tüm projeler yanlış” dedi.

 ""

“4 yılda çözerim”

 

Düzgün, konuşmasında; “Beykoz İlçe Başkanını uyarıyorum. Lütfen dikkatli ol. Yarın Ak Parti tarih olur ama, CHP yerini korur. Herkesin sözlerini ölçerek konuşmasını istiyoruz. Partimiz hakkında olur olmaz beyanlarda bulunmasınlar” diyerek sitemlerde bulundu ve;  “Belediye Başkanına ‘sen beceriksizsin’ dediğim zaman bana kızıyor. Siz daha kendi evinizin plan ve projelerini dört buçuk yıldır bitirmediniz. Kendi işini yapamayan bir başkan nasıl olur da Beykoz gibi bir ilçenin sorunlarını çözer. Ben gittiğim her yerde başkanın yalanlarını ortaya çıkarmaya devam edeceğim. Başkan Yücel Çelikbilek katıldığı bir toplantıda diyor ki;  ‘Ben 20 yıldır bu milletin hakkını yedim. Çünkü ben de işgalciydim.’Bu sözleri söyleyen Beykoz’un belediye başkanıdır. Sen önce mülkiyet sorunlarını çöz, daha sonra halka cevap ver” dedi. Düzgün, konuşmasını, “Eğer başkanlığı kazanırsam tüm bu sorunları 4 yılda çözerim” diyerek noktaladı.

Son Güncelleme: 30.06.2013 13:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72