Ak Parti Kartal SKM'lerini açtı

Ak Parti, Kartal Topselvi ve Yunus Mahalleleri'ndeki Seçim Koordinasyon...

Ak Parti Kartal SKM'lerini açtı

Ak Parti, Kartal Topselvi ve Yunus Mahalleleri'ndeki Seçim Koordinasyon...

19 Şubat 2014 Çarşamba 17:04
Ak Parti Kartal SKM'lerini açtı

Ak Parti Kartal mahallelerdeki SKM’lerini açtı

Ak Parti, Kartal Topselvi ve Yunus Mahalleleri’ndeki Seçim Koordinasyon Merkezleri’nin açılışını geçtiğimiz Pazar günü Kartal Belediye Başkan Adayı Temurhan Yıldız, SKM Başkanı Temel Yaz, İlçe Yöneticileri, Kadın ve Gençlik Kolları yöneticileri, Meclis üyeleri ile Topselvi ve Yunus Mahalleleri sakinlerinin yoğun katılımıyla gerçekleştirdi.

Açılış, mahalle başkanlarının konuşmaları ile başladı. Ardından SKM Başkanı Temel Yaz konuşmasını yaptı. Temel Yaz konuşmasında;  “Biz, sabırsızlıkla 30 Mart gününü bekliyoruz, Kartal bekliyor. Aslında bütün Türkiye bekliyor. Geçen dönem kaybettiğimiz 5 yılın acısını inşallah 31 Mart’ta çıkaracağız ve hizmet dolu daha nice beş yılları Ak Parti ile sürdüreceğiz” dedi.

Program, Belediye Başkan Adayı Temurhan Yıldız’ın konuşması ile son buldu. Temurhan Yıldız konuşmasında; “30 Mart, Türkiye’de sizlerin hakemlik yapacağı bir seçim olacaktır. Bu dava öyle bir davadır ki ne hapishanelere sığar, ne karalamalarla solar, ne de darağacında biten bir davadır” dedi. Yıldız, “Biz, bu milletin sevdalısı, bu millete hizmet için yola çıkmış, milletimizin güvencini kendimize güvenç, sevincini sevinç, üzüntüsünü üzüntü edinerek Kartal’da yollara çıktık. Bu yolda bize engeller çıkartanları bertaraf etmek için 30 Mart’ta sandık başında olacağız. Bu seçim yalnızca yerel bir seçim olmayacak. Türkiye’nin siyasi ve ekonomik istikrar seçimi olacaktır” diyerek sözlerini sonlandırdı. Konuşmalar sonrası açılışlar kurdele kesim merasimi ile gerçekleştirildi.

 

Son Güncelleme: 19.02.2014 17:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72