Ak Parti Çekmeköy tempoyu yükseltti

Yüksel ve yönetim kurulu üyeleri ile partililer çalışmalarına hız verdi.

Ak Parti Çekmeköy tempoyu yükseltti

Yüksel ve yönetim kurulu üyeleri ile partililer çalışmalarına hız verdi.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Ak Parti Çekmeköy tempoyu yükseltti

Esnaf ziyaretleri çerçevesinde Çekmeköy'de bulunan esnafın konuğu olan, Ak Parti İlçe Başkanı Şahmettin Yüksel ve yönetim kurulu üyeleri ile partililer; işyeri sahipleri, esnaflar ve çalışanlarla  biraraya geldi. Çalışmalar kapsamında; Çekmeköy'deki değişik noktalarda esnaflar gezilerek hal ve hatırları soruldu, dilek ve sorunları dinlendi. Ziyaret ettiği dükkân ve mağazalarda vatandaşlarla tokalaşarak sohbet eden Başkan Şahmettin Yüksel, daha sonra seçim irtibat burolarını gezerek, Çekmeköy halkı ile buluştu.

""

"Milletvekili adaylarımız ile omuz omuza, el ele seçim çalışmalarını sürdürüyoruz" diyen Ak Parti İlçe Başkanı Şahmettin Yüksel, "Aynı sahada yürütülen bu yoğun çalışma başka partilerde görülmeyecek bir anlayışın ürünü. Hepimiz sahadayız. İlçeleri, köyleri, mahalleleri, sokak sokak, ayrım yapmadan dolaşıyoruz. Geçmişte yaşanan ekonomik krizlerin olumsuz etkileri tamamen ortadan kalktığı gibi, bugün rakamlar çoktan artılara geçmiş, istihdam ve ihracatta keyifli rakamlara ulaşş durumda. Yani Ak Parti istikrar sağlamış ve bu her alana yansımıştır. İstikrarın devam etmesi gerek. Bunun için de Ak Parti iktidarının devamı şarttır" dedi.


""

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3