Ak Parti Çekmeköy, gazetecileri unutmadı

Ak Parti Çekmeköy İlçe Başkanlığı, bölgede görev yapan basın çalışanları ve gazetelerin imtiyaz sahipleri onuruna bir kahvaltı düzenledi.

Ak Parti Çekmeköy, gazetecileri unutmadı

Ak Parti Çekmeköy İlçe Başkanlığı, bölgede görev yapan basın çalışanları ve gazetelerin imtiyaz sahipleri onuruna bir kahvaltı düzenledi.

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Ak Parti Çekmeköy,  gazetecileri unutmadı

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Ak Parti Çekmeköy İlçe Başkanlığı, bölgede görev yapan basın çalışanları ve gazetelerin imtiyaz sahipleri onuruna bir kahvaltı düzenledi.


""

 Ak Parti Çekmeköy İlçe Başkanlığı 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir kahvaltı düzenledi. Bu sene üçüncüsünü düzenleyen ve geleneksel hale getirilen kahvaltı programına Ak Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Şahmettin Yüksel, Yönetim Kurulu Üyeleri ile bölgede görev yapan basın çalışanları ve gazetelerin imtiyaz sahipleri katıldı.

Kahvaltı sonrası bir konuşma yapan Ak Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Şahmettin Yüksel, hem basın mensuplarının gününü kutladı hem de gündemdeki konuları değerlendirdi. Başkan Yüksel, “Çalışan gazetecilerimiz her türlü zor şartlar altında vatandaşlarımızın bilgi alması adına fedakârca çalışmakta. Bu kutsal görevlerinde kendilerine başarılar diliyorum. Şu anda karşılıklı diyalog çerçevesinde çalışıyoruz. Eleştiri, olumlu veya olumsuz görüş bildiren bütün arkadaşlarımıza saygı duyuyoruz” dedi.


""

Ak Parti'nin iktidar olduğu günden itibaren geçen 8 yıllık sürede yapılanları anlatan Yüksel; ”Türkiye'nin 2002 yılında yaptığı ihracatın toplam tutarı yılda 36 milyar dolardı. Ak Parti iktidarı ile imkan ve kaynaklarını harekete geçiren Türkiye, yıldan yıla sürekli artışlarla 2010' da 131.5 milyar dolar ihracat rakamına ulaştı” dedi.

2002 yılında 184 TL olan asgari ücretin 2010 yılında 599.12 TL'ye çıkarıldığını anlatan Şahmettin Yüksel şöyle konuştu: "2002- 2010 arası toplam enflasyon yüzde 76.2 oldu. Aynı dönemde asgari ücrette artışların toplamı yüzde 173'e ulaştı. Asgari ücrette yüzde 96.7 oranında reel artış yapıldı. 2002 yılında IMF'ye olan 23.5 milyar dolar borcumuzu 2010 yılı sonunda 8 milyar dolara düşürdük” dedi.


""

Çekmeköy'deki çalışmalarından da kısaca bahseden Yüksel, genel seçimlerdeki hedef çıtasını da açıkladı. Yüksel, referandumdaki yüzde 60 oy oranının bir işaret olduğunu ve genel seçimlerde bu orana yakın bir oy tutturmayı hedeflediklerini söyledi. Programa katılan basın mensuplarına ‘Bir Liderin Doğuşu : Recep Tayyip Erdoğan' kitabı hediye edildi.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3