Ak Gençlik emin adımlarla ilerliyor

Ümraniye Ak Gençlik emin adımlarla ilerliyor

Ak Gençlik emin adımlarla ilerliyor

Ümraniye Ak Gençlik emin adımlarla ilerliyor

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Ak Gençlik emin adımlarla ilerliyor

Ak Parti Ümraniye Gençlik 3. olağan kongresine; Devlet Bakanı Egemen Bağış'ın yanı sıra 13 milletvekilinin katılması gençleri motive etti.

 3.'sü  gerçekleşen Ak Parti Ümraniye Gençlik Kolu olağan kongresine görülmemiş bir siyasi katılım oldu. Ümraniye Belediyesi Nikah Sarayı'nda gerçekleşen kongreye adeta protokol yağdı. Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış'ın da katıldığı kongreye; aralarında Mustafa Ataş, Metin Külünk, Mehmet Domaç, Alev Dedegil, İsmet Uçma'nın da olduğu 13 partili milletvekili katıldı. Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve İlçe Başkanı Celal Erdoğan'ın da katıldığı kongreye, İstanbul İl Gençlik Kolu Başkanı Erkan Kandemir, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Kemal Akar, Ak Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Şahmettin Yüksel ve çok sayıda davetli katıldı.

Bakan Bağış : “Hücrelerimizi sürekli yenileyen bir partiyiz”

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, yaptığı konuşmada, başlayan Ramazan ayına işaret ederek, Ramazan boyunca iftar ve sahur sofralarında bir araya gelineceğini ifade etti. Ak Parti'nin diğer partilerden farkının, kendi içinde hücrelerini yenilemeyi bilen bir parti olmasından kaynaklandığını dile getiren Bağış, partilerinin tüzüğünde en fazla 3 dönem peş peşe milletvekilliği yapılabileceği maddesinin bulunduğunu hatırlattı.

Komşularındaki savaşlar, ülkenin içindeki fesatlar ve karıştırma çabalarına karşın Türkiye ekonomisinin, dünyanın en hızlı büyüyen ekonomisi haline geldiğini kaydeden Bağış, Türkiye'nin, artık havadan nem kapan değil, bölgesinde istikrarın ve kalkınmanın merkezi bir ülke olduğunu belirtti

Daha sonra Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can bir selamlama konuşması yaparak gençlere nasihatlerde bulundu. Bugüne kadar görev yapan tüm gençlerin hizmetlerinden dolayı unutulmamaları gerektiğini söyleyen Can, “Unutanlar mutlaka unutulurlar” diyerek vefanın önemine değindi. İlçe Başkanı Celal Erdoğan da gençlerin gönülden çalışmalarıyla her zaman gurur duyduğunu belirterek bu çabanın her zaman meyvesini verdiğini de sözlerine ekledi. Daha sonra seçimlere geçildi. Tek liste halinde seçime giren mevcut Gençlik Kolu Başkanı Orçun Şekercioğlu 2. dönemde de başkanlığını devam ettirdi.


""

""


""


""

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3