Abdullah Der, ‘Üsküdar' için istifa etti!

Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Der, görevinden istifa etti.

Abdullah Der, ‘Üsküdar' için istifa etti!

Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Der, görevinden istifa etti.

18 Temmuz 2013 Perşembe 11:44
Abdullah Der, ‘Üsküdar' için istifa etti!

Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Der, görevinden istifa etti. Der’in, CHP Üsküdar belediye başkanlığı aday adaylığı için istifa ettiği bildirildi.
Başkanlık ve meclis üyeliği için istifalar çığ gibi büyüyor. Ataşehir’de Belediye  Başkan Yardımcısı İsmail Kabakçı’nın ardından Abdullah Der de istifa etti. Uzun zamandır CHP Üsküdar belediye başkanlığı aday adaylığını düşünen Abdullah Der, bu düşüncesinin ilk adımını attı. Daha önce Üsküdar’da CHP ilçe sekterliği ve bir dönem de Esatpaşa Mahalle Muhtarlığı yapan Der, ilçede sevilen bir sima. Muhtarlığı döneminde muhalefet kimliğiyle de dikkat çeken Abdullah Der, Ataşehir’de başkan yardımcısı olmasına karşın bu ilçe ile hiçbir zaman bağını koparmadı.

Abdullah Der kimdir?

Abdullah Der, 1963 Yılında Erzincan’ın İliç İlçe'sinde doğdu. 1977 yılında İstanbul’da cam sektöründe iş hayatına atıldı. Siyasete 1983’de SHP’de başladı. Daha sonra SHP-CHP birleşmesiyle CHP saflarında yer aldı. CHP Üsküdar İlçesi’nde 2000-2002 yılları arasında İlçe Sekreterliği görevini yaptı.
2002-2004 yılları arasında Esatpaşa Spor Kulübü Başkanlığı yaptı. STK'larda başkanlık ve yönetimlerde görev aldı. 2004-2009 yıllarında Esatpaşa Mahalle Muhtarlığı yaptı.  2009 Yerel Yönetimler Seçimi’nde Ataşehir İlçesi’nden Meclis Üyesi olarak seçildi. 2011 Nisan ayından itibaren de Ataşehir Belediye Başkan Yardımcılığı görevini sürdürmekte. Aynı zamanda Pvc Winsa Ecempen Firmasının Yönetim Kurulu Başkanlığını yapmakta. Evli ve üç çocuk babası.

Son Güncelleme: 18.07.2013 11:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3