‘1000 evde 1000 sohbet, 10 bin gönül' projesi

Ak Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Edibe Sözen Yavuz, ...

‘1000 evde 1000 sohbet, 10 bin gönül' projesi

Ak Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Edibe Sözen Yavuz, ...

05 Mart 2014 Çarşamba 18:12
‘1000 evde 1000 sohbet, 10 bin gönül' projesi

‘1000 evde 1000 sohbet, 10 bin gönül’ projesi

Ak Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı  Prof. Dr. Edibe Sözen Yavuz,  partisinin ilçe teşkilatınca başlatılan ‘1000 evde 1000 sohbet, 10 bin gönül’ projesi kapsamında evleri gezerek vatandaşlarla sohbet ediyor, projelerini anlatıyor.

Seçimlere az bir süre kala  kadın seçmenlerin desteğini isteyen Prof.Dr.Edibe Sözen Yavuz,  Maltepe İlçe Kadın Kolları'nın düzenlediği "1000 evde 1000 sohbet, 10 bin gönül"  projesiyle binlerce eve girerek projelerini anlatıyor,ev halkından özellikle de evin hanımından oy istiyor.

Maltepe'de sabah saatlerinde çok sayıda partili ve kendisini destekleyen kadın seçmenlerle buluşan Prof. Dr. Sözen Yavuz, oluşturulan çok sayıda ekiple birlikte mahallelere dağılarak evlerde sohbet ediyor.

Projeyle ilgili bilgi veren Prof. Dr. Edibe Sözen Yavuz, insanlarla aynı evde aynı havayı solumanın ayrı bir tat olduğunu belirterek, Maltepe'de ev sıcaklığında bir siyaset yürüteceklerini, halktan uzak durmayacaklarını ifade etti.

İlçe teşkilatının projesiyle çok sayıda partiliyle gece geç saatlere kadar evleri gezdiklerini belirten Sözen Yavuz; "İnsanlarımız Maltepe'de sıcak siyasete uzak kalmışlar. Belediye başkanlarını, bırakın evlerinde görmeyi mahallelerinde dahi görmeyenler var. Biz, evleri ziyaret ediyoruz, bizi yakından tanımalarını sağlıyoruz. Projelerimizi anlatıyoruz, çekinceleri varsa sorularını yanıtlıyoruz. İnsanların elini tutmadan, gönlüne girmeden, evinde bir çayını içmeden sadece otobüsler üzerinde anons ederek oy istemeye şahsen sıcak bakmıyorum. En azından sokaktaki bir evde toplanıp mahalleliyle o evde konuşuyoruz. Bir evde 100 kişiyle bir araya geliyoruz" dedi.

Edibe Sözen Yavuz, evlerdeki hanımların kendilerini çok kibar ağırladıklarını belirterek, kendisine destek veren tüm kadınlarla birlikte Maltepe'de değişimin geldiğine inandıklarını söyledi.

 

Son Güncelleme: 05.03.2014 18:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72