Hemşireler Günü Kartal'da kutlandı

Dünya Hemşireler Günü Kartal Belediyesi tarafından kutlandı...

Hemşireler Günü Kartal'da kutlandı

Dünya Hemşireler Günü Kartal Belediyesi tarafından kutlandı...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Hemşireler Günü Kartal'da kutlandı

Dünya Hemşireler Günü Kartal Belediyesi tarafından düzenlenen programla kutlandı. Ekolojik Eğitim Çadırı'nda yapılan törene Kaymakam Nuh Mehmet Hamurcu, Belediye Başkanı Altınok Öz, yardımcıları, meclis üyeleri ve çok sayıda hemşire katıldı.

Başkan Altınok Öz, Türkiye'de 1964 yılından beri kutlanılan Dünya Hemşireler Günü'ne atfen Kartal ilçesinde yer alan sağlık kuruluşlarından gelen hemşirelere seslenerek; “33 yıllık meslek hayatımda hep takdir ve tebrik ettiğim bu meslek grubuna olan saygımı sevgimi biliyorsunuz” dedi.

KaymakamıNuh Mehmet Hamurcu da, eski ameliyathane hemşiresi olan eşinin ilçe dışında olduğunu, ancak verilen hediyeyi mutlaka kendisine ulaştıracağını belirterek, “Tüm hemşireleri tebrik ediyorum, daha güzel günler sizlerin olsun” dedi.

Konuşmaların sonunda Murat Teker'in seslendirdiği Türk Sanat Müziği eserleri eşliğinde hoş vakit geçiren hemşirelere Kartal Belediyesi Meclis Üyesi Leylifer Yıldırım, kadınların el emeği olan fularları baş hemşire ve hemşirelere günün anısına hediye etti.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3