Yozgatlılar Üsküdar'da buluştu

Yozgatlılar Üsküdar'da buluştu

12 Mart 2017 Pazar 13:19
Yozgatlılar Üsküdar'da buluştu
İstanbul Yozgatlılar Federasyonu öncülüğünde yapımı devam eden Yozgat Öğrenci Yurdu ve Kültür Merkezi Mayıs’ta hizmete açılıyor.  Yozgat Öğrenci Yurdu ve Kültür Merkezi yapımı için Üsküdar Boğaziçi Yaşam Merkezi'nde düzenlenen yardım yemeğine Yozgatlı hemşeriler yoğun ilgi gösterdi.

İstanbul Fatih'te yapımı devam eden Yozgat Öğrenci Yurdu ve Kültür Merkezi yararına Üsküdar Belediyesi Yaşam Merkezi’nde yemekli bir toplantı gerçekleştirildi. Geceye, TBMM eski Başkanı Cemil Çiçek, Maliye-Tarım Hayvancılık eski Bakanı Lütfullah Kayalar, AK Parti İstanbul Milletvekili Hurşit Yıldırım, Yozgat Vali Yardımcısı Şükrü Çakır, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, İstanbul Eyüp Kaymakamı Abdullah Dölek, Yozgat İl Kültür Müdürü Lütfi İbiş, AK Parti Beyoğlu İlçe Başkanı Harun Muş, OR-AN genel sekreteri ve ekibi, Yozgatlı Hayırsever İşadamları, Yozgatlı dernek ve federasyon üyelerinin yanı sıra çok sayıda İstanbul’da yaşayan Yozgatlı katıldı.



Açılış konuşmasını İstanbul Yozgatlılar Federasyonu Başkanı H. Ahmet Yılmaz'ın yaptığı gecede "Yıllardır yaşadığımız dünyanın da sayılı şehirlerinden olan İstanbul’da adımızın yaşatılması için uğraşlar verdiğimiz yurdumuzda şükürler olsun sonlara geldik. Bağışlarla başladığımız ve bu noktaya getirdiğimiz çalışmamıza maddi-manevi destek olan herkese minnettarız” dedi.

CEMİL ÇİÇEK: "HAYIR İŞİ UZATILMAYA GELMEZ"

Düzenlenen geceye katılarak hemşerileri tarafından sıcak karşılanan usta politikacı TBMM eski Başkanı ve AK Parti Ankara Milletvekili Cemil Çiçek, yaptığı konuşmada geleceğimizin yetiştirilmesine katkı sağlayacak olan böyle bir öğrenci yurdunun İstanbul'da yapılmasında emeği geçen tüm hemşerilerimize ve değerli federasyon yöneticilerimize şahsım adına teşekkür ederim. Bu gün oldukça anlamlı bir hizmetin bitirtilmesi için burada toplanmış bulunuyoruz” diye konuştu.

Yurt inşaatına katkı sağlayan hayırseverlerin isimlerinin tek tek okundu. Gecenin sonunda sahne alarak tüm davetlileri ayaklandıran Yozgatlı sanatçılarımızdan Mustafa Tatlıtürk ve Osman Demir söyledikleri yöresel türkülerle Yozgatlılara unutulmaz bir gece yaşattı.

 

Son Güncelleme: 12.03.2017 13:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72