Asırları aşan adam…

Asırları aşan adam…

07 Haziran 2017 Çarşamba 09:00
Asırları aşan adam…

Maalesef günümüzde Atatürk’ü bu millete unutturmak isteyenler var. Örneğin milli bayramlara getirilen kısıtlamalar, Atatürk’e ait vecizelerin ve özdeyişlerin silinmesi, büstlerine ve heykellerine saldırılar, isminin verildiği tesislerde isim değişikliklerine gidilmesi apaçık örnekler olarak karşımızda durmakta. Mustafa Kemal Atatürk, ki vatanımızın kurtarıcısı ve Cumhuriyetimizin kurucusudur. Ortadoğu coğrafyasında demokrasiyle yönetilen ve halkı Müslüman olan tek devlet Türkiye ise, bunu Mustafa Kemal Atatürk’e borçlu olduğumuzu asla unutmayalım! Atatürk’ü unutturmak isteyenler, Türklüğü ve Türk milliyetçiliğini sevmeyen batılı emperyalist güçlerdir ve bir de onların beslemeleridir… Bunlar neden Atatürk’ü sevmezler acaba dersek ‘Atatürk’ün aydınlığı’ yüzündendir. Onun için bunlara biraz dikkat edebilirsek devamlı şekilde Atatürk’e çullanıyorlar.  Atatürk’ü unutturmak mümkün değil. Ey gafiller yeni yeni uyduruk kararlarla Atatürk’ü gençliğin kalbinden atamazsınız…
Çünkü Atatürk’ün insanlık karakteri önce batıyı ve sonra onların yandaşlarını çıldırtıyor da onun için. Ve bu milleti Atatürk’ü sevmekten, onun tesirlerinden ve onun eserlerinden kendileri gibi bu milleti de onlara düşman etmeyi ve onun heykellerini dahi ilk fırsatta ‘bunlar puttur’ diyerek yıkmak için ellerinden geleni yaptıkları da görülüyor.
Ama,  Hazreti Muhammed’in kabrini dahi Suudi ve Vahabi Araplardan koruyan kişi yine Atatürk olmuştur. Bunu tarihler söylüyor…
Atatürk iyi bir devlet insanı olmasının yanında, bilime ve ilime de desteğini hiç esirgememiştir.. Batı dediğimiz topluluk bazı hakları Türkiye’den çok sonra edinmiştir. Batı, dayatma özelliğini, gücünü bu çağda bile kilise ve din adamlarından alırken, Atatürk ‘Laiklik’ ilkesiyle ‘devlet yönetiminde aklı- mantığı, psikoloji-maneviyatı’ birbirinden ayırarak batı medeniyetini epeyce geride bırakmıştır. Bir ülkeyi nasıl yok edersin? Bu ülke 80 milyon nüfuslu, karadan yok edemezsin, himaye altına alamazsın, dış güçlerin de etkisiyle havadan, denizden de saldıramazsın. Peki Türkleri kim kıracak? Söyleyelim, birbirimizi kıracağız. Bu ülkenin kültürünü ve milli değerlerini yok etmek bunun başında gelir. Atatürk ve ilkeleri hiç ama hiç işlerine gelmediği için Türkiye’yi Araplaştırma çabasındaki Amerikan destekli bu akım yıllardır bu taktiği sürdürüyor. Türkiye’nin bağımsız yaşayabilmesi arzusunun, İslam ümmetçiliği ile yer değiştirmesi için göbeğini çatlatıyor bu ideoloji yıllardır. Atatürk demişti ki: “Beni unutturmaya çalışanlar olacaktır!"


Ama birileri unutturmak isteseler bile, BU MİLLET ATATÜRK’Ü ASLA UNUTMAZ!




 
Son Güncelleme: 07.06.2017 09:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3