Tan Sağtürk Akademi Çekmeköy'de

Türkiye'nin birçok ilinde ve İstanbul'un çeşitli bölgelerinde Tan Sağtürk...

Tan Sağtürk Akademi Çekmeköy'de

Türkiye'nin birçok ilinde ve İstanbul'un çeşitli bölgelerinde Tan Sağtürk...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Tan Sağtürk Akademi Çekmeköy'de

Türkiye'nin birçok ilinde ve İstanbul'un çeşitli bölgelerinde Tan Sağtürk tarafından kurulmuş ve başarıyla eğitimlerine devam eden okullara bir yenisi daha ekleniyor.

 

 

"Tan Sağtürk Akademi Çekmeköy" yemyeşil bir doğa manzarası içinde, sakin ve huzurlu bir ortamda eğitime Ekim ayında başlayacak. 12 Eylül 2011 tarihinde kayıt almaya başlayacak olan ve Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı olarak kurulan akademide, tüm branşlarda eğitimci kadrosu, kendilerini sanatsal platformda kanıtlamış sanatçılar, Devlet Opera ve Balesi sanatçıları ve Konservatuar öğretim görevlilerinden oluşturuldu.

 

"Tan Sağtürk Akademi Çekmeköy"de ülkemizde "Cirque du soleil "le tanınmaya başlayan, zihin, beden, ruh sağlığı ve gelişimine önemli katkıları bulunan " Çağdaş Sirk Sanatları" eğitimi ilk kez Milli Eğitim Bakanlığına bağlı bir kurumda veriliyor olacak.


""

 

Yıl içerisinde önceden planlanan ve ayrıca kişi ve kuruluşlardan  gelecek talepler doğrultusunda da 

"etkili konuşma ve beden dili" "kurumsal birliktelik ve stres yönetimi için; Juggling, perküsyon grupları,

latin dansları atölye çalışmaları yapılacak.

 

Müzik ve tiyatro bölümünün de büyük ağırlık kazandığı Tan Sağtürk Akademi Çekmeköy'de profesyonel müzisyenlere yönelik, şan ve ses eğitimi, vokal koçluğu, ses teknolojileri ve müzik prodüksiyonu çalışmaları da yer alıyor.

 

Ayrıca Tan Sağtürk Akademi'de Yoga, meditasyon, farkındalık ve bilinç çalışma atölyeleri, konularında uzman eğitmenler tarafından kuruldu.

 

Bale ve Dans eğitimine damgasını vuran Tan Sağtürk; "Çekmeköy'de bir hayalim daha gerçekleşiyor, böylesi bir akademi her yaştan insanın sanatla daha iç içe yaşamasına olanak verirken ,  bünyemizde yetişen sanatçılarımızla kendi prodüksiyonlarımızı büyütme ve geliştirme imkanına sahip oluyoruz" dedi.

 

 


Adres: Merkez Mahallesi, Selimiye Caddesi, No:9/58 Mayadrom Sports Center Orta Kat, Çekmeköy İstanbul

Telefon: 216 640 40 06

 

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72