NTK Organizasyon, sınır tanımıyor!

Tüm konser ve organizasyonlarda başarılı işlere imza atan Nihat Tanrıkulu..

NTK Organizasyon, sınır tanımıyor!

Tüm konser ve organizasyonlarda başarılı işlere imza atan Nihat Tanrıkulu..

26 Şubat 2013 Salı 11:16
NTK Organizasyon, sınır tanımıyor!

Tüm konser ve organizasyonlarda başarılı işlere imza atan Nihat Tanrıkulu yönetimindeki NTK Organizasyon güzel projelerle sanatçıların umudu olmaya devam ediyor.

Her gün büyüyen ve gelişerek sanat dünyası ve derneklerin umudu haline gelen NTK Organizasyon, başarılı çalışmalarıyla dikkat çekiyor. Geçtiğimiz günlerde Avcılar Tahtakale'de bir halk konseri düzenleyerek adeta gövde gösterisi yapan NTK, geleceğin umudu olmaya devam ediyor. Çok sayıda İstanbullunun izlediği konserde birbirinden güzel seslere konser alanına renk kattı.

Halkın büyük ilgi gösterdiği konserin organizatörü NTK Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Tanrıkulu'na ilgi büyüktü. Özellikle gençlerin yoğunlukta olduğu konserde gençlere seslenen Tanrıkulu, “Geleceğin sanatsal faaliyetlerinde yön verecek olan sizlersiniz. Biz bir yol açtık, gidiyoruz. Bu yolun devamı için sizin katkınızın çok olduğunu biliyorum. Sizler olmazsanız bizler yokuz. Buraya kadar gelip bizleri desteklediğiniz için sizleri saygı ve sevgilerimle selamlıyorum” dedi.  Haber: Durmuş Acar



""

""

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72