Haluk Levent sevenlerini doyasıya eğlendirdi

Edirne'nin Keşan ilçesi Erikli sahilinde konser veren Haluk Levent....

Haluk Levent sevenlerini doyasıya eğlendirdi

Edirne'nin Keşan ilçesi Erikli sahilinde konser veren Haluk Levent....

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Haluk Levent sevenlerini doyasıya eğlendirdi

Edirne'nin Keşan ilçesi Erikli sahilinde konser veren Haluk Levent, hayranlarını coşturdu.

 

Keşan Belediyesi'nin daveti üzerine Erikli sahili Saros Körfezi'nde konser veren Haluk Levent'i yaklaşık 3 bin kişi izledi. Sahnede kaldığı 2 saat boyunca birbirinden güzel şarkılarını seslendiren Levent, şehitlerin anısına da "Çanakkale İçinde Vurdular Bizi" şarkısını seslendirdi. Sanatçıya çiçek takdim eden Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, "Haluk Bey, Erikli'den Türkiye'ye tanıtıldı. Kendisi gerçekten bir Saros Körfezi aşığıdır. Çevrecidir, insancıldır, çevre dostudur. Sene 2004, 11 Aralık. İbrice
Limanı'nda 12 saat konser rekoru. Sabah 08.30 civarında eksi 4 derecede başladı, akşam 20.40'ta konserini bitirdi. Ama niçin yaptı bunu. Saros Körfezi için yaptı. O zamanlar Trans-Trakya Petrol Boru Hattı döşenecekti. Değerli sanatçımız Haluk Levent, bize öyle bir destek verdi ki, bugün de Erikli Saros için burada. Bizden bir kuruş para almadan bu konseri yapıyor. Kendisine teşekkür eder, sanat yaşamında başarılar dilerim" dedi. Haluk Levent, alkışlarla sahneden uğurlandı.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3