Funda Arar sevenlerini çoşturdu

Cratos Premium'da geçtiğimiz Cumartesi gecesi sahne alan güçlü yorumcu...

Funda Arar sevenlerini çoşturdu

Cratos Premium'da geçtiğimiz Cumartesi gecesi sahne alan güçlü yorumcu...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Funda Arar sevenlerini çoşturdu

Top of Form

Cratos Premium'da geçtiğimiz Cumartesi gecesi sahne alan güçlü yorumcu Funda Arar muhteşem bir konsere imza attı.

 

Funda Arar Kıbrıs'ta haftasonuna damgasını vurdu. Sanatçı, zerafeti ve mükemmel sesi ile izleyenlere "Funda Arar farkı" dedirtti. Port Cratos'ta sahne alan güzel yıldız, eski ve yeni şarkıları ile izleyenleri adeta büyüledi. Arar, kostümü ile de ilgi odağı idi. Sanatçı, iddialı kostümü arkası siyah tüllü mini şortu ile tüm dikkatleri üzerine çekti.

Funda Arar'ın repertuarına kattığı, "Dert Bende Derman Sende, Agora Meyhanesi" gibi parçalara izleyenler hep bir ağızdan eşlik etti.  Güzelliği, zerafeti ve bitmek bilmeyen enerjisi ile hayranlarından tam puan alan sanatçı, 2 saat boyunca Port Cratos'u dolduran yaklaşık bin kişiye unutulmaz bir gece yaşattı. Arar, bir ara hayranı bir bayanı sahneye davet etti. Çıplak ayakla sahneye çıkan hayranı ile güçlü yorumcu sahnede göbek atarak dans etti.

Arar'ın Port Cratos performansını izleyenler arasında yılların eskitemediği sanatçı Erol Evgin de vardı. Konserini başladığı gibi yüksek tempoyla bitiren güçlü yorumcuya izleyenleri doyamadı. Arar, mekanı dolduran yüzlerce kişinin yoğun alkışları ile konserine son verdi.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3