Demet Akalın Uludağ'ı salladı

Ünlü Sanatçı Demet Akalın, bu yıl 17'ncisi düzenlenen gençlik festivali...

Demet Akalın Uludağ'ı salladı

Ünlü Sanatçı Demet Akalın, bu yıl 17'ncisi düzenlenen gençlik festivali...

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Demet Akalın Uludağ'ı salladı
Ünlü Sanatçı Demet Akalın, bu yıl 17'ncisi düzenlenen gençlik festivali Arçelik Winterfest kapsamında Uludağ'da sahne aldı.
Ünlü sanatçı Demet Akalın, Uludağ'da sahne aldı. Festival için Bursa'ya gelen ünlü sanatçı gündüz eşi Okan Kurt ile birlikte Uludağ'ın tadını çıkarttı. Hayranları ile sohbet eden ünlü sanatçı, eşiyle birlikte mutlu görüntüler sergiledi. Akşam ise Akalın, festival için sahne aldı.

Sahneye beyaz elbise ve siyah ayakkabılarıyla çıkan ünlü sanatçı hayranlarına keyifli bir gece yaşattı. Sanatçının seslendirdiği parçalara hep bir ağızdan eşlik eden hayranları gönüllerince eğlendi. Dillerden düşmeyen parçalarını seslendiren Akalın, performansı ile konser alanını dolduran hayranlarını coştururken, sahne enerjisiyle de coşkuyu doruklara çıkardı.
Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3