Can Gox Solo albüm çıkardı!

Son dönemin en yetenekli müzisyenlerinden biri olan Can Gox'un yeni albümü..

Can Gox Solo albüm çıkardı!

Son dönemin en yetenekli müzisyenlerinden biri olan Can Gox'un yeni albümü..

17 Mart 2013 Pazar 18:02
Can Gox Solo albüm çıkardı!

Son dönemin en yetenekli müzisyenlerinden biri olan Can Gox'un yeni albümü bugün çıkıyor. ?Haydar Haydar' ve daha önce "Kaybedenler Kulübü"nde yer alan ?My Woman' ile geniş kitlelerce tanınan Can Gox, EMI Müzik Türkiye ve Sarı Ev işbirliği ile yayımlanacak olan kariyerinin ilk solo albümü "Yalnızım Ben" ile yeni bir heyecan yaşıyor.


İstanbul Bilgi Üniversitesi'nin Caz Vokal Performansı bölümünü kazanarak Nükhet Ruacan ve Randy Esen'den performans eğitimi alma fırsatı yakalayan Can Gox, ardından çeşitli Rockn'Roll ve Blues grupları kurarak müzik yolculuğuna devam etmiştir.

2011 senesinde "Kaybedenler Kulübü" film müziği projesi içerisinde yer alan ve ayrıca "Kuzey Güney" dizisi için ?Haydar Haydar' şarkısını seslendiren Gox, yepyeni albümü "Yalnızım Ben"i Mart ayında dinleyicilerinin beğenisine sunuyor. Beklemede kalın

Son Güncelleme: 17.03.2013 18:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3