Bu devirde Cumhurbaşkanı olmak varmış

Aynı mekana Cumhurbaşkanı da gelince...

Bu devirde Cumhurbaşkanı olmak varmış

Aynı mekana Cumhurbaşkanı da gelince...

05 Mart 2014 Çarşamba 12:30
Bu devirde Cumhurbaşkanı olmak varmış

Etiler’deki Da Mario Restoran’da buluşan arkadaşlar için büyük bir sürpriz vardı çünkü o saatlerde Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve ailesi de aynı mekânda yemekteydi. Çıkışta basın mensuplarıyla sohbet eden Avşar, içeride Cumhurbaşkanı’nı görüp görmediği sorusuna esprili bir yanıt verdi.

 

“YAKIŞIKLI KORUMALAR VAR”

“Biz alt kattaydık, onlar yukarıdaymış. Karşılaşmadık ama ona çok özendim. Bu devirde cumhurbaşkanı olmak varmış vallahi. Çevresinde hep yakışıklı yakışıklı korumalar, polisler… Bir bakıyorsun, gözünü alamıyorsun. Hepsi iri iri adamlar. Şaka bir yana; bir mekâna gideceksin, senden önce 10 kişi gidip oturacağın yeri kontrol ediyor. Gösterilen ilgi ve alınan önlemler çok ilginçmiş.”

ACUN’UN EKİBİNDEKİ ESAD’IN KLİBİMİ ÇEKMESİNİ İSTİYORUM!

Acun Ilıcalı‘nın yeni sezonda yayınlanacak olan Survivor’a sürpriz konuk olarak Hülya Avşar’ı götüreceği iddialarına güzel şarkıcı, “Çocuklar yol gözümde çok büyüyor. 14 saat dile kolay. Ama oraya gidersem bir klip çekmek istiyorum. Acun’un tüm programlarını müdürü olan Esad’ın zekasına ve bakış açısına çok güveniyorum. Oraya gidebilirsem ona klibimi çektirmek istiyorum. Daha öncede onla bu konuyu konuşmuştuk” sözleri ile açıklık getirdi.

KAYA İLE KIRGINLIĞIM OLAMAZ!

Son olarak Kaya Çilingiroğlu ile aralarında soğuk rüzgarlar estiği yönünde olan iddialara Avşar kızı, “Benim Kaya ile bir kırgınlığım söz konusu olamaz. Geçtiğimiz günlerde İstinye Park’ta birbirimizi görmedik hepsi budur” sözleriyle iddialara son noktayıo koydu.

 

Son Güncelleme: 05.03.2014 12:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72