Ajda Pekkan Kuruçeşme'yi salladı

Ajda Pekkan, Turkcell Kuruçeşme Arena'yı hınca hınç dolduran hayranlarına...

Ajda Pekkan Kuruçeşme'yi salladı

Ajda Pekkan, Turkcell Kuruçeşme Arena'yı hınca hınç dolduran hayranlarına...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Ajda Pekkan Kuruçeşme'yi salladı

Ajda Pekkan, Turkcell Kuruçeşme Arena'yı hınca hınç dolduran hayranlarına sürpriz yaptı.

 

Süperstar Ajda Pekkan, Turkcell Kuruçeşme Arena'daki konserine New York'tan aldığı Maltese cinsi köpeği Apple ile çıkarak izleyicisini şaşırttı.

“Yakar geçerim” ile konsere başlayan süperstar, “Eğlen güzelim” “Bir günah gibi” “Haykıracak nefesim” “Boş Sokak” “Sensiz yıllarda” “Bambaşka biri” “Olsun varsın” gibi sevilen şarkılarını seslendirdi.

Repertuarında rock kolajına da yer veren sanatçı seyircilerini coşturdu. İçinde asi bir ruh olduğunu dile getiren süperstar, “Erkek çocuğum gibiyim, bakmayın böyle göründüğüme” diyerek dinleyicileri güldürdü.

Pekkan, kendi markası olan ''Ajda Pekkan Private Collection''dan seçtiği siyah kıyafeti ile büyük beğeni topladı. Ajda Pekkan'ı dinlemeye gelen hayranları da şıklıkta birbirleriyle yarıştı. Sanatçıyı dinlemeye gelen ünlü isimler arasında Cenk Eren, İzzet Çapa, Saba Tümer, Sedef İybar, Aslı Ekşioğlu, Saadettin Saran, Tuğba Erbil de vardı.

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3