Tuzla Belediye Başkanı ?Kaz Gecesi'ne katıldı

Tuzla Kars-Ardahan-Iğdır Sosyal Yardımlaşma Derneği'nin ?Kaz Gecesi'ne...

Tuzla Belediye Başkanı ?Kaz Gecesi'ne katıldı

Tuzla Kars-Ardahan-Iğdır Sosyal Yardımlaşma Derneği'nin ?Kaz Gecesi'ne...

17 Mart 2013 Pazar 18:02
Tuzla Belediye Başkanı ?Kaz Gecesi'ne katıldı

Tuzla Kars-Ardahan-Iğdır Sosyal Yardımlaşma Derneği'nin ?Kaz Gecesi'ne katılan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, "Dernekler, kültürümüzün çimentosudur. Kültürümüzü çevresine tanıtan, gelecek kuşaklara aktaran dernekler, birlik ve beraberliğimizi güçlendiriyor" dedi. 

Tuzla Kars-Ardahan-Iğdır Sosyal Yardımlaşma Derneği, geleneksel ?Kaz Gecesi'ni Şifa Mahallesi Öztan Düğün Salonu'nda gerçekleştirdi. Geceye AK Parti İstanbul Milletvekili İdris Güllüce, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ile çok sayıda davetli katıldı.
Gecede konuşan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, derneklerin toplum hayatındaki önemine değindi. Derneklerin geçmişle gelecek arasında köprü vazifesi taşıdığını belirten Başkan Yazıcı, "Dernekler, kültürümüzün çimentosudur. Kültürünü bilmeyen ve tanımayan toplumlar, popülist kültürün etkisiyle değerlerini yitirir. Değerini yitiren bir toplumun da, geleceğine sağlayacağı bir katkıdan bahsedemeyiz. Kültürümüzü çevresine tanıtan, gelecek kuşaklara aktaran dernekler, birlik ve beraberliğimizi güçlendiriyor" dedi.

Son Güncelleme: 17.03.2013 18:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3