Tan Sağtürk Akademi - Çekmeköy sanat sezonuna merhaba dedi

Tan Sağtürk Akademi - Çekmeköy 2011-2012 sanat sezonuna bu yıl ilk kez...

Tan Sağtürk Akademi - Çekmeköy sanat sezonuna merhaba dedi

Tan Sağtürk Akademi - Çekmeköy 2011-2012 sanat sezonuna bu yıl ilk kez...

26 Şubat 2013 Salı 11:16
Tan Sağtürk Akademi - Çekmeköy sanat sezonuna merhaba dedi

Tan Sağtürk Akademi - Çekmeköy 2011-2012 sanat sezonuna bu yıl ilk kez merhaba dedi...24 Eylül 2011 de derslerine başlayan akademi Çekmeköy de yemyeşil bir doğa içerisinde aydınlık ve ferah bir mekanda sanatseverlere ve sanatçı adaylarına yönelik eğitimlerine başladı.  Bünyesinde çocuklar için bale, Latin dansları, street jazz sınıflarının yanı sıra, ülkemizde "Cirque du soleil "le tanınmaya başlayan, zihin, beden, ruh sağlığı ve gelişimine önemli katkıları bulunan " Çağdaş Sirk Sanatları" eğitimi ilk kez Milli Eğitim Bakanlığına bağlı bir kurumda veriliyor olacak.

""

Büyükler için de kurgulanmış olan yetişkinlere bale,Latin Dansları, Flamenko,Tango,sirtaki,vals  jazz dance sınıfları da çalışmalarına başlamış bulunmakta..

Yıl içerisinde önceden planlanan ve ayrıca kişi ve kuruluşlardan  gelecek talepler doğrultusunda da bünyemiz dahilinde Bülent Özveren'le "etkili konuşma ve beden dili" "kurumsal birliktelik ve stres yönetimi için; Juggling, perküsyon grupları latin dansları atölye çalışmaları yapılacak.

Müzik ve tiyatro bölümünün de büyük ağırlık kazandığı Tan Sağtürk Akademi Çekmeköy'de profesyonel müzisyenlere yönelik, şan ve ses eğitimi,Deniz Arcak'la vokal koçluğu,piyano,keman , yan flüt,gitar,viyolonsel,kanun,ud dersleri solfej ve müzik teorisi, dersleriyle destekleniyor.

""

Yoga, meditasyon, farkındalık ve bilinç çalışma Atölyelerimiz ise , konularında uzman eğitmenler tarafından kuruldu.Meditasyon,farkındalık ve enerji çalışmalarımız Tuba Küçükaksu rehberliğinde çalışmalarına başladı.

Kasım ayında Türkiye'de Çağdaş sirk sanatları alanında tek performans grubu olan " KABİLE " ile gerçekleştirilecek olan eğitimler  Tan Sağtürk Akademi- Çekmeköy'de başlıyor.Psikomotor beceri gelişimi, özgüven gelişimi, öğrenme isteğinde artış,duruş, mimik ve jestleriyle kendini ifade ederek dışa vurma yetisi, günlük yaşamda bağımsız ve uyumlu davranışı özendirme ve geliştirme, sorunlarla başedebilmek için stratejiler ve kendine ait çözüm yolları geliştirme yetisi, sağ ve sol beyin loblarını aynı anda kullanarak yaratıcılık, yeniliklere açıklık, zihin, beden, ruh sağlığı ve gelişimi, sosyo-kültürel faaliyet ve organizasyonlara katılım, konsantrasyon, koordinasyon, motivasyon duygularının gelişimi, iç dünyayı zenginleştirme, dış dünya ile iletişim kurma kolaylığı, hayati önem taşıyan konularda hızlı düşünme gibi konularda kişinin gelişimine katkı sağlar.

 

""

 

""

""

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3