Pınar Atav: Hayatın İçinden Fotoğraf Sergisi

Pınar Atav: Hayatın İçinden Fotoğraf Sergisi

15 Mart 2017 Çarşamba 16:22
Pınar Atav:  Hayatın İçinden Fotoğraf Sergisi

Sanatçı Pınar Atav’ın ‘Hayatın içinden’ Kişisel fotoğraf sergisi Cadde bostan Kültür Merkezi’nde sanatseverlerle buluştu. Sergi 19 Mart’a kadar devam edecek.


Yaşam bir fotoğrafsa eğer,Fotoğrafın içinde yasamak güzeldir.. Pınar Atav’ın  ‘Hayatın içinden’ Kişisel fotoğraf sergisi sanatseverlerle buluştu. 13 Mart’ta start alan fotoğraf sergisi 19 Mart’a kadar sanatseverle buluşmaya devam edecek. Doğanın güzelliklerine ve renklerine duyduğu hayranlıkla resim yapmaya başlayan Pınar Atav, doğa ve doğadaki formlar arasında gözlemlediği uyumların kendisinde uyandırdığı duyguları tuvallerine yansıtıyor.
Çocukluğumuzun iz bırakan güzelliklerini tuvallere taşıyan, anılarla dolu bir yolculuğun kapılarını açan Pınar Atav, eserleriyle kişileri gerçek hayatın sorunlarından kısa bir süreliğine de olsa uzaklaştırmaya çalışıyor. “Biraz da hayallerin içinde yaşayalım” diyen sanatçı duygularını resmederken hayallerinden ilham aldığını ve her resminin gerçek bir hikayeye şahitlik ettiğini belirtiyor.



PINAR ATAV’IN DİĞER SERGİLERİ


19 Şubat 2016 – 29 Şubat 2016 ; Ramada İstanbul Asia (Altunizade) ; “Hayatın İçinden, Biraz Biraz” Yağlıboya Resim Sergisi.


2012 – Kadıköy Fotoğraf Merkezi ,  Karma Resim ve Ebru Sergisi


2013 – HaydarPaşa Tren İstasyonu Gar’ında ; Kadıköy Fotoğraf  Merkezinin Düzenlediği ,  Kadıköy Fotoğraf Günleri  « Işığın Ressamları » Fotoğraf Sergisi ve Slayt Gösterisi


Kadıköy Fotoğraf Merkezi ,  Karma Fotoğraf Sergisi


2014 –  Kadıköy-Eminönü İskelesinin üst katı ; « Çanakkalenin Zaferi » Tabaklarımın Sergisi * Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi, Yağlı Boya


2015 – Levent Kültür Merkezi,  «Portreler» Fotoğraf Sergisi



 
Son Güncelleme: 15.03.2017 16:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3