Mutlu yüzler, umutlu gülüşler

Hastanelerde sadece acı ve üzüntü değil, mutluluk ve umut da yaşanıyor.

Mutlu yüzler, umutlu gülüşler

Hastanelerde sadece acı ve üzüntü değil, mutluluk ve umut da yaşanıyor.

11 Haziran 2014 Çarşamba 11:44
Mutlu yüzler, umutlu gülüşler

Hastanelerde sadece acı ve üzüntü değil, mutluluk ve umut da yaşanıyor. İstanbul  Anadolu Güney Kamu Hastaneleri Birliği tarafından Pendik’te açılan fotoğraf sergisinde, hasta ve sağlık çalışanlarının paylaştığı güzel anlar çarpıcı karelerle gözler önüne serildi.

Bugüne kadar  yüzlerce etkinliğe ev sahipliği yapan Mehmet Akif Ersoy Sanat Merkezi’nde, bu kez İstanbul  Anadolu Güney Kamu Hastaneleri Birliği’nin hazırladığı ‘Mutlu yüzler, umutlu  gülüşler’ adlı fotoğraf sergisinin açılışı gerçekleşti. Birliğe bağlı  hastanelerde hasta ve sağlık çalışanı arasında yaşanan güzel anlar,  fotoğraf kareleriyle anlatıldı.  Kimi fotoğrafta ameliyattan çıkmış küçük bir kız çocuğunun gülümsemesi kimisinde de tansiyonu ölçülen yaşlı bir hastanın duyduğu heyecan yer aldı.

Sağlık kurumunda şiddet kabul edilemez

Serginin açılış konuşmasını yapan İstanbul  Anadolu Güney Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Tunçay Palteki, açtıkları sergi için bir yıldır hazırlık yaptıklarını, birliğe bağlı hastanelerde çekilmiş bu fotoğraflar ile hasta ve sağlık çalışanları arasındaki memnuniyeti göstermeyi hedeflediklerini söyledi. Belediye Başkanı Kenan Şahin de bazı hastanelerde meydana hasta doktor arasındaki şiddet olaylarının kabul edilemez olduğunu ifade ederek,  “Basit meselede de bile şiddete başvuruluyor. Maalesef şiddet sadece sağlıkta değil, her alanda yaygın. İnsanlar birbirini, iyi anlamadan her şeye kendi açıdan baktıkları için genelde şiddete başvuruyor” şeklinde konuştu. Konuşma ve tebriklerin ardından sergi açılmış oldu.

 

 

 

 

 

 

Son Güncelleme: 11.06.2014 11:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72