Lüküs Hayat'ı bu kez üniversiteliler oynadı

Işık Üniversitesi Tiyatro ve Müzikal Kulübü, Lüküs Hayat Müzikali ile...

Lüküs Hayat'ı bu kez üniversiteliler oynadı

Işık Üniversitesi Tiyatro ve Müzikal Kulübü, Lüküs Hayat Müzikali ile...

14 Haziran 2014 Cumartesi 14:24
Lüküs Hayat'ı bu kez üniversiteliler oynadı

Lüküs Hayat müzikalini bu kez üniversiteliler oynadı

 

Işık Üniversitesi Tiyatro ve Müzikal Kulübü, Lüküs Hayat Müzikali ile izleyiciyi büyüledi.

Işık Üniversitesi Tiyatro ve Müzikal Kulübü Lüküs Hayat Müzikali ile 7-8 Haziran tarihlerinde FMV Nişantaşı Muvaffak Benderli salonunda kalabalık bir izleyici karşısında güzel bir performans daha sergiledi.

Bu sene 14. yılını dolduran Işık Üniversitesi Tiyatro ve Müzikal Kulübü, bugüne kadar çok sayıda müzikal, konser ve tiyatro oyunu ile otuzdan fazla prodüksiyona imza attı. Bu yıl, Cats’ten sonra en çok oynanan ve dünya rekorunda ikinciliği bulunan, oyun metnini Ekrem Reşit Rey ve Cemal Reşit Rey’in, şarkı sözlerini ise Nazım Hikmet Ran’ın yazdığı ‘Lüküs Hayat’ müzikalini muhteşem bir performans ile sahneleyen Işık Üniversitesi öğrencileri bir kez daha izleyici karşısındaydı.
Genel Sanat Yönetmenliği’ni Uğur Babürhan’ın, müzik direktörlüğünü Serpil Günseli’nin yaptığı kalabalık bir oyuncu kadrosundan oluşan Işık Üniversitesi Tiyatro ve Müzikal Kulübü öğrencileri, 3 perdeden oluşan oyunda, zaman zaman seyircinin de alkışlarıyla tempo tuttuğu coşkulu ve eğlenceli anlar yaşattı.

""

Son Güncelleme: 14.06.2014 14:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72