“KALABALIKLAR” sergisi Kartal'da

Kartal Belediyesi, sanata ve sanatçıya destek vermeye devam ediyor.

“KALABALIKLAR” sergisi Kartal'da

Kartal Belediyesi, sanata ve sanatçıya destek vermeye devam ediyor.

01 Temmuz 2014 Salı 11:18
“KALABALIKLAR” sergisi Kartal'da

HÜNKAR ÜLKÜ DOĞAN’IN “KALABALIKLAR” ADLI SERGİSİ KARTAL’DA

 

Kartal Belediyesi, sanata ve sanatçıya destek vermeye devam ediyor. 2005 yılından beri serbest resim çalışmalarına devam eden Hünkâr Ülkü Doğan, “Kalabalıklar” adını taşıyan yağlı boya resim sergisini Kartal Belediyesi Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde sanatseverlerin beğenisine sundu.

 

Kartal Belediyesi’nin ev sahipliğini üstlendiği sergi, Kartallı sanatseverleri bir araya getirdi. Serginin açılışına Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hüseyin Güler, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Adem Uçar ve Kartallı sanatseverler katıldı. 

 

39 özgün eserini sanatseverlerle paylaşan 30 yıllık resim öğretmeni Doğan, Kartal Belediyesi’ne ve Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e sanata ve sanatçıya gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı teşekkür etti.

Hünkar Ülkü Doğan’ın “Kalabalıklar” adını taşıyan sergisi 7 Temmuz’a dek açık kalacak. 

 

 

 

 

 

                                                                 

 

 

 

Son Güncelleme: 01.07.2014 11:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72