Haliçenazır fotoğraflar Altın Boynuz'u parlatacak

İstanbul'un altın boynuzu Haliç, uluslararası yatırımlar ile eski itibarını..

Haliçenazır fotoğraflar Altın Boynuz'u parlatacak

İstanbul'un altın boynuzu Haliç, uluslararası yatırımlar ile eski itibarını..

23 Nisan 2013 Salı 15:57
Haliçenazır fotoğraflar Altın Boynuz'u parlatacak

İstanbul’un altın boynuzu Haliç, uluslararası yatırımlar ile eski itibarını kazanmaya devam ediyor. Bölgeye bir dünya markası olan Hilton’u getiren Amplio Emlak Yatırım A.Ş. yenilenme sürecindeki Haliç’i belgelemek ve Haliç’e İstanbulluların gözünden bakmak için “Haliçenazır” isimli ödüllü bir fotoğraf yarışması düzenliyor. 15 Nisan – 17 Mayıs tarihleri arasındaki yarışmaya herkes katılabiliyor.

Bölgeye yapılan yatırımlarla ışıltısını tekrar kazanan Altın Boynuz Haliç, Amplio Emlak Yatırım A.Ş’nin düzenlediği ve herkesin katılımına açık olan fotoğraf yarışması ile İstanbulluların gözünden belgeleniyor. 15 Nisan – 17 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek olan Haliçenazır Fotoğraf Yarışması’nın ödülleri de kazananlara Haliç’in ne denli değerli bir bölge olduğunu hissettirecek türden. Jürinin değerlendirmesi sonucu ilk 10’a giren kişiler; Hilton Garden Inn İstanbul Golden Horn’da konaklamadan, akşam yemeği ve kahvaltıya kadar çeşitli hediyeler kazanarak Haliç’i gerçek anlamda yaşama şansına sahip olacak.

Yarışmaya katılmak için; www.amplio.com.tr/yarisma.html  adresinde yer alan form ile birlikte çekilen fotoğraflar CD olarak Amplio’nun ofisine ya da [email protected] e-mail adresine gönderilebiliyor. Yarışmaya katılım koşulları ve detaylı bilgilere de aynı web adresi üzerinden ulaşılabiliyor.

 

Son Güncelleme: 23.04.2013 15:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3