Erkan Oğur dinleyenleri büyüledi

Erkan Oğur dinleyenleri büyüledi

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Erkan Oğur dinleyenleri büyüledi

Türkiye'nin en özgün müzisyenlerinden biri olan Erkan Oğur, İbrahim Hakkı Demircioğlu ile birlikte Sultanbeyli Kültür Merkezi'nde muhteşem bir konser verdi.

 

Kültür sanat etkinliklerinin üçüncü sezonunda da birbirinden güzel organizasyonlara ev sahipliği yapan Sultanbeyli'de geçtiğimiz haftanın konuğu Erkan Oğur ve İsmail Hakkı Demircioğlu ikilisiydi.

Sultanbeyli Kültür Merkezi geçtiğimiz hafta türkülerin yaşayan efsanesi Erkan Oğur ve İ.Hakkı Demircioğlu'nu konuk etti. Yoğun katılımın olduğu konserde ikili, birbirinden güzel eserler seslendirdi. Oğur ve Demircioğlu'nun en çok alkış alan şarkıları “Mamoş” ve “Zeynebim” oldu. Deyişler, mersiyeler seslendiren sanatçılar, dinleyicilerine unutulmaz anlar yaşattı.

Hep bir ağızdan “Zeynebim”

Erkan Oğur ve İ.Hakkı Demircioğlu'nun en sevilen parçalarından olan “Zeynebim” türküsünü konsere katılanlar büyük bir beğeni ve heyecanla söyledi. Keyifli anların yaşandığı konsere yoğun katılım vardı. Yıllardır sanat dünyasının içinde olan ikili Sultanbeyli'de görmüş oldukları ilgiden memnundu.

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72