‘Ekip Tiyatrosu' ödülleri kazandı

18. Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri Efes Türkiye Özel Ödülü'nü...

‘Ekip Tiyatrosu' ödülleri kazandı

18. Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri Efes Türkiye Özel Ödülü'nü...

24 Nisan 2013 Çarşamba 23:17
 ‘Ekip Tiyatrosu' ödülleri kazandı

18. Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri Efes Türkiye Özel Ödülü’nü  ‘Ekip Tiyatrosu’ kazandı

Efes Türkiye’nin tanıtım desteğiyle bu yıl 18.si düzenlenen Sadri Alışık Tiyatro & Sinema Oyuncu Ödülleri, Mustafa Kemal Merkezi’nde gerçekleştirilen görkemli bir törenle sahiplerini buldu. Tiyatro dalında, Efes Türkiye Özel Ödülü’nü Ekip tiyatrosu kazanırken, oyunculara ödülü Efes Türkiye Kurumsal İşler Direktörü M. Can Karakaş takdim etti.

44 yıldan bu yana ülke ekonomisine ve topluma değer katan Efes Türkiye, sanata ve sanatçıya verdiği destekle, 18. Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri’ni bu sene de desteklemeye devam etti. Sanat, siyaset, iş ve cemiyet dünyasının birçok önemli isminin katıldığı gecede, Efes Türkiye Özel Ödülü’nü Ekip tiyatrosu kazandı. Ekip tiyatrosu ödülü Efes Türkiye Kurumsal İşler Direktörü M. Can Karakaş’ın elinden aldı. Ödülü almak için sahneye tam kadro çıkan Ekip Tiyatrosu, pozitif enerjileriyle izleyenleri etkiledi.

21 yıldan bu yana ara vermeden Türkiye’nin dört bir yanındaki tiyatrolara sponsor olan Efes Türkiye’nin Kurumsal İşler Direktörü Karakaş, ödülü verirken yaptığı konuşmada “Efes Türkiye olarak 44 yıldır topluma kattığımız değerlerle, sanata ve sanatçıya olan desteğimizle daima gurur duyduk. Önümüze engeller de çıkarsalar her zaman sanatçının arkasında ve sanatın tam merkezinde olacağız.” şeklinde konuştu.

Bu sene 18.si düzenlenen Sadri Alışık Tiyatro & sinema Oyuncu Ödülleri’nde, sinema dalında yılın en başarılı kadın oyuncusu ödülünü Can filmindeki oyunculuğuyla Selen Uçer alırken, Kelebeğin Rüyası ile en başarılı erkek oyuncu ödülünü Kıvanç Tatlıtuğ aldı. Tiyatro dalında yılın en başarılı kadın oyuncusu ödülünü Funda Eryiğit kazanırken, Tolga Evren Çirkin adlı oyundaki performansıyla en başarılı erkek oyuncu ödülünü kazandı. Gece ödül töreni için düzenlenen kokteyl ile son buldu.

Efes Türkiye hakkında

1969 yılında İstanbul ve İzmir’de iki fabrika ile yola çıkan Efes Türkiye, gücünü bu ülke topraklarından alarak şu anda 5 bira, 2 malt fabrikası ve 1 adet şerbetçiotu işleme tesisiyle sektöründe lider konumdadır. Portföyünde 17 marka bulunan şirket, kazandığı pek çok madalyayla uluslararası alanda adını tescillendirmiştir. Efes Türkiye kurumsal sorumluluk bilinciyle, 25 yıldır sinemaya, 21 yıldır tiyatroya, 24 yıldır müziğe, 18 yıldır arkeolojiye, 6 yıldır turizme ve 35 yıldır spora destek olmaktadır.

 

Son Güncelleme: 24.04.2013 23:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3