Ekin TV'de Selda Eşgin farkı

Türk Halk Müziği'nin güçlü seslerinden Selda Eşgin katıldığı bir...

Ekin TV'de Selda Eşgin farkı

Türk Halk Müziği'nin güçlü seslerinden Selda Eşgin katıldığı bir...

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Ekin TV'de Selda Eşgin farkı

Türk Halk Müziği'nin güçlü seslerinden Selda Eşgin katıldığı bir televizyon programında söylediği güzel türkülerle izleyenleri mest etti.

Tokat yöresinin sevilen ismi Selda Eşgin, Vadi TV'de İrfan Şensoy'un hazırlayıp sunduğu ‘Ordu'nun dereleri'adlı şov programına katıldı. Söylediği türkülerle seyirciyi Vadi TV ekranlarına kilitleyen güzel türkücü Eşgin, gelen mesaj ve telefonlar karşısında gözyaşlarına hâkim olamayıp duygulu anlar yaşadı.

""

Canlı yayında Gazetemiz Flashaber'e övgüler yağdıran sanatçı, “Her zaman sanatçının yanında olan ve bizlere desteklerini esirgemeyen başta gazetenin İmtiyaz Sahibi Sayın Ali Rıza Yıldız olmak üzere tüm çalışanlarına başarılar diliyor ve çok teşekkür ediyorum” dedi. Haber-Foto: Durmuş Acar

 

 

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72