Bay Şov'da Flashaber konuşuldu

Bay Şov'da Flashaber konuşuldu

26 Şubat 2013 Salı 11:17
Bay Şov'da Flashaber konuşuldu
Anadolu'da en çok izlenen televizyon kanalı olan Sivas Vizyon TV, yepyeni projelerle hedef büyütüyor. Kanalın genç ve güzel İstanbul Temsilcisi Esra Polat da başarılı çalışmalarıyla kendinden söz ettiriyor. Bay Şov'un programı her Cuma 21.00 ve 00.00 arası Çekmeköy Çamlıbahçe Restoran'da. Her hafta ilginç konuklarını ağırlayan program, herkesi Vizyon TV ekranlarına kilitliyor.

Her hafta şov yaptığı kanalda canlı olarak yayınlanan Nurettin Bay Şov'u tanıtmaya devam eden gazetemiz Flashaber'le Sivas Vizyon TV'de program yapan Kelkit Vadisi'nin güçlü sesi Nurettin Bay yakından ilgileniyor.

Tüm Türkiye'nin ilgisini çeken gazeteniz Flashaber, okuyucularına layık olmaya özen gösteriyor. Kurumsal bir kimlikle yola çıkan Yıldız Medya Grup, haberleri ve çalışmalarıyla takdir topluyor. Sivas Vizyon TV'nin İstanbul Temsilcisi Esra Polat hanımefendi de bu arada hedef büyüttü. TV çalışanlarına moral kaynağı olan Polat, “Bizi izlemeye devam edin” diyor. İzleyenleri adeta ekranlara kilitleyen Vizyon TV, özellikle de Sivas'ta büyük ilgi görüyor. İstanbul'da sorun değil, çözüm üreten Esra Polat'a biz de Yıldız Medya Grubu olarak başarılar diliyor, ‘yolun açık olsun' diyoruz.

Bu arada Bay Şov'un görünmeyen kahramanı Fikret Kuzkaya da efendi kişiliğiyle büyük takdir topluyor. Herkesin sevdiği bir isim olan Kuzkaya, aynı zamanda Nurettin Bay'ın menajerliğini yapıyor. Bay'ın, ekranlarda sık sık ‘Hakim'cim diye kendisini anons etmesine Fikret Kuzkaya; “Çok güzel bir duygu. Bana ‘Hakim'cim diye hitap etmesi beni mutlu ediyor. İnşallah Allah hep beraber daha güzel günlere çıkmayı nasip etsin” diyor.


""

Son Güncelleme: 26.02.2013 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3