Baterist Baha Dünya Çocuklarını Çoşturdu

23 Nisan Kutlamaları Küçükçekmece'de 3 Gün Devam Edecek

Baterist Baha Dünya Çocuklarını Çoşturdu

23 Nisan Kutlamaları Küçükçekmece'de 3 Gün Devam Edecek

23 Nisan 2013 Salı 15:51
Baterist Baha Dünya Çocuklarını Çoşturdu

23 Nisan Kutlamaları Küçükçekmece’de 3 Gün Devam Edecek

Küçükçekmece Belediyesi ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen ve CIOFF tarafından organize edilen 4. Uluslararası Çocuk Festivali, Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen coşku dolu gala gecesi ile başladı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında her yıl dünya çocuklarını Küçükçekmece’de buluşturan Küçükçekmece Belediyesi, 3 gün sürecek muhteşem eğlencenin startını verdi.

5 ÜLKENİN ÇOCUKLARI GELDİ

Programa Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, Başkan Yardımcısı Hüseyin İpek, programın organizatörlüğünü yapan CIOFF (Uluslar Arası Dünya Festivalleri Birliği) yetkilileri, yerli ve yabancı çok sayıda çocuk aileleri birlikte katıldı. Programda, Macaristan, Belarus, Arnavutluk, KKTC ve Venezuela’dan gelen çocuklarla Küçükçekmece Belediyesi Modern Halk Dansları topluluğunun dans gösterileri büyük ilgi gördü. 

DÜNYADAKİ TEK ÇOCUK BAYRAMI

Radyo programcısı Hop Dedik Ayhan'ın sunumuyla gerçekleştirilen gala programının, açılış konuşmasını Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay yaptı. Tüm Türkiye ve dünyanın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayan Yeniay "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın, dünyada çocuklara hediye edilen tek bayramdır. Bugün dünyanın farklı ülkelerinden gelen çocuklarla birlikte bu bayramı kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu kardeşlerimiz ülkelerine buradaki kardeşlerinin sevgilerini ve muhabbetlerini götürecekler. Çocuklar öylesine güzel bir yüreğe sahip ki, eğer bütün dünya çocuk yüreğiyle donatılmış olsa bugün her yer bayram olur. Yaşasın dünya çocuklarının kardeşliği ve barışı” diye konuştu.

 MİNİK BAHA COŞTURDU

‘Yetenek Sizsiniz’ yarışmasında ikinci olan minik baterist Baha Bayırlı gala gecesine damgasını vurdu. Çalınan şarkılara baterisiyle eşlik eden minik Baha, ‘Fidayda, Yıldızların Altında, Ölürüm Sana’ gibi şarkıları çaldı. Minik Baha performansıyla büyük beğeni toplarken, sempatik tavırlarıyla da herkesi kendine hayran bıraktı. Gecenin sonunda Başkan Yeniay ve oğlu Alper Fatih Yeniay, minik Baha'ya çiçek verdi.

Festival kapsamında üç gün boyunca Küçükçekmece Halkalı, Cennet ve Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezleri’nde, film gösterimlerinden, halk oyunlarına, müzik dinletilerinden, tiyatro oyunlarına ve animatör gösterilerine kadar birçok etkinlik çocuklarla buluşacak. 

Son Güncelleme: 23.04.2013 15:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72