Referanduma ve genel siyasete kilitlenen belediyeler ipe un serdi!

Referanduma ve genel siyasete kilitlenen belediyeler ipe un serdi!

15 Mart 2017 Çarşamba 14:45
Referanduma ve genel siyasete kilitlenen belediyeler ipe un serdi!

Genel siyasete ve referanduma kilitlenen belediyeler hizmet üretemiyor. Belediye başkanları, mesailerinin büyük kısmını ziyaret ve siyasi parti etkinliklerine ayırınca ortaya bu görüntüler çıkıyor..


Geçmiş dönemler mumla aranıyor


İstanbul’daki belediyeler son dönemde iyice ipe un serdi. Geçmiş dönemleri mumla aratan belediyeler çöp toplama, yol, kaldırım gibi klasik hizmetleri bile yapamaz duruma geldi. Hem AK Parti hem de CHP’deki belediyelerde durum aynı. Belediye başkanları 16 Nisan’da yapılacak referanduma ve genel siyasete kilitlenince ortaya bu hoş olmayan manzaralar çıkıyor.



İstanbul’un her ilçesinde aynı manzaralar!


Çöp öbekleri ve bozuk yollar


Son dönemlerde bu manzaralara İstanbul’un her ilçesinde rastlamak mümkün. Bazı ilçelerde ise çöp öbeklerinden geçilmiyor. Bozuk yollar, yapılmayan kaldırımlar, zamanında alınmayan çöpler gibi klasik hizmetlerde bile gözle görülür bir düşüş var. Mesailerinin büyük kısmını siyasileri ağırlamak ve ziyaretler yapmakla harcayan belediye başkanları ise eleştiri alıyor.



Vatandaş: “Siyaset yapsınlar diye oy vermedik”


Hizmet alımı noktasında eksiklik yaşayan vatandaş ise bu durumdan rahatsız. Belediye başkanlarının genel siyasete direkt girmelerini eleştiren vatandaş, “Siyaseti parti yöneticileri zaten yapıyor. Belediye başkanlarının genel siyasete bu derece girmeleri doğru değil. Biz onlara ilçelerine hizmet yapsınlar, mesailerini bölgelerine ayırsınlar diye oy veriyoruz, siyaset yapsınlar diye değil” diyor.



Son Güncelleme: 15.03.2017 14:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3