NYPD'DEN İBB BAŞKANI TOPBAŞ'A ZİYARET

NYPD'DEN İBB BAŞKANI TOPBAŞ'A ZİYARET

06 Mart 2017 Pazartesi 23:30
NYPD'DEN İBB BAŞKANI TOPBAŞ'A ZİYARET



Aralarında Türklerinde bulunduğu New York Polis Departmanı’ndan (NYPD) Müslüman polisler İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ı ziyaret etti.

Aralarında Türklerin de bulunduğu New York Polis Departmanı’ndan (NYPD) Müslüman polisler İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ı ziyaret etti.

New York Polis Departmanı’nda görevli aralarında Türklerin de olduğu Müslüman polisler, FETÖ’nün 15 Temmuz’daki hain darbe girişiminde İstanbul’un değişik yerlerinde şehit düşen vatandaşlarımız için İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’a taziye ziyaretinde bulundu.

New York’tan hareket eden 15 kişilik Müslüman polisler Kutsal Şehirler Gezi Programı kapsamında İstanbul’u ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ni de ziyaret etti. İlk olarak İBB’nin önünde yer alan 15 Temmuz Şehitlerinin fotoğraflarının yer aldığı panonun önüne çelenk ve karanfil bırakan polisler daha sonra da dua okudu. Başkan Topbaş karşıladığı polislere daha sonra da makamında 15 Temmuz gecesinde yaşanılanları aktardı. Görüşmenin ardından Başkan Topbaş misafirlerine İBB Meclisi’ni gezdirerek meclisin çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.

NYPD’den gelen polisler son olarak İBB içerisinde yer alan ve 15 Temmuz gecesi darbecilerin binaya verdikleri zararın gösterildiği fotoğrafların bulunduğu panoyu inceledi. İBB 15 Temmuz Anı Defteri’ni de imzalayan polisler Başkan Topbaş’ı New York’a davet etti.

NYPD’den polisler Kutsal Şehirler Gezi programı kapsamında sırasıyla Kudüs, İstanbul ve Mekke’yi ziyaret edip New York’a geri dönecekler.


Son Güncelleme: 06.03.2017 23:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72