TBMM Başkanı İsmail Kahraman Çekmeköy’de

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı İsmail Kahraman, Çekmeköy’deki Ekşioğlu Vakfı’nı ziyaret etti

TBMM Başkanı İsmail Kahraman Çekmeköy’de

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı İsmail Kahraman, Çekmeköy’deki Ekşioğlu Vakfı’nı ziyaret etti

20 Eylül 2017 Çarşamba 10:00
TBMM Başkanı İsmail Kahraman Çekmeköy’de

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı İsmail Kahraman Çekmeköy’e gelerek hemşehrileri ile sohbet etti. Meclis Başkanı Kahraman; Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Celal Erdoğan, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ve AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Salih Kırıcı tarafından karşılandı.

Meclis Başkanı Kahraman ve beraberindekiler Ekşioğlu Mahallesi’ndeki Ekşioğlu Vakfı’na giderek hayatlarını Çekmeköy’de devam ettiren hemşerileri ile buluştu.

Kahraman, Karadenizliler Derneği’ni ziyaret etti

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı İsmail Kahraman, Çekmeköy'deki Karadenizliler Derneği'ni ziyaret etti.
Karaman'ı, Ekşioğlu Mahallesi'ndeki derneğe gelişinde, Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ve dernek yöneticileri karşıladı.
TBMM Başkanı Kahraman'ın derneğe girişi sırasında kurban kesildi. Karaman, kesim esnasında "Allah kabul etsin" temennisinde bulundu.
İsmail Kahraman, ziyarette, FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimi sırasında yaşanan olaylara değinerek,Türkiye'nin tarihinde darbelerin her zaman kötü izler bıraktığını ifade etti.
Kahraman, dernekte vatandaşlarla sohbet ederek, fotoğraf çektirdi.

Son Güncelleme: 20.09.2017 10:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72