Saadet Partisi’nden gazetemize nezaket ziyareti...

Saadet Partisi İstanbul İl Tanıtımdan Sorumlu Başkan Yardımcısı Muhammet Gürlü ve Ümraniye İlçe Başkanı Av. Yakup Kasımay, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle gazetemizi ziyaret etti.

Saadet Partisi’nden gazetemize nezaket ziyareti...

Saadet Partisi İstanbul İl Tanıtımdan Sorumlu Başkan Yardımcısı Muhammet Gürlü ve Ümraniye İlçe Başkanı Av. Yakup Kasımay, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle gazetemizi ziyaret etti.

11 Ocak 2018 Perşembe 14:14
Saadet Partisi’nden gazetemize nezaket ziyareti...

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısı ile Saadet Partisi İstanbul İl Tanıtımdan Sorumlu Başkan Yardımcısı Muhammet Gürlü ve Ümraniye İlçe Başkanı Av. Yakup Kasımay, gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu. Ümraniye’nin çiçeği burnundaki yeni İlçe Başkanı Av. Yakup Kasımay, il başkanlarının selamlarını getirdiklerini söyleyerek, “Bağımsız, hak ve adaletten yana, kişi hak ve dokunulmazlıklarına önem veren, halkın, mazlumun, haksızlığa uğramışın yanında yer alan basın, günümüz için de, geleceğimiz için de çok önemli bir görevi yerine getirmiş olmaktadır. Bölge insanımız gazeteler vasıtasıyla yetkililere ulaşabilmekte, sorunlarını dile getirebilmektedir. Saadet Partisi olarak şehrimize, ülkemize ve dünyaya ait ve insana dair her türlü yapıcı, sorun çözücü konularda gazeteci arkadaşlarımızın yanında olduk ve bundan sonra da olacağız. Saadet Partisi olarak tekrar günlerini kutluyor, kendilerine kolaylık ve başarılar diliyoruz" dedi.

Saadet Partisi Üsküdar’ın önceki dönem ilçe başkanı, şimdiki İl Tanıtımdan Sorumlu Başkan Yardımcısı Muhammet Gürlü ise, gazeteciler günümüzü kutlayarak başarılar diledi. Kısa bir süre önce il tanıtımdan sorumlu başkan yardımcılığı görevine atanan Gürlü, bundan sonra yerel basın mensupları ile daha sık bir araya geleceklerini söyledi. İl teşkilatı olarak ayda veya 45 günde bir yerel basın mensupları ile bir araya gelip gündemi değerlendireceklerini söyleyen Gürlü, “İl Başkanımız Sayın Abdullah Sevim de yerel basına çok değer veriyor. Yeni dönem ile birlikte bu ilişkilerimizi daha da güçlendireceğiz. İstanbul’da bölgesel olarak bu buluşmaları yapma planlarımız var. Mesela Avrupa Yakası’nda ayrı, Anadolu Yakası’ndaki gazetecilerle ayrı ayrı bir araya gelmeyi planlıyoruz” dedi.

Gazetemizin İmtiyaz Sahibi Ali Rıza Yıldız ise nezaket ziyaretlerinden dolayı hem İl Yöneticisi Gürlü’ye hem de Ümraniye İlçe Başkanı Av. Kasımay’a teşekkür etti. Yıldız, Saadet Partisi’nin her dönem dik durduğunu ve ilkelerinden hiçbir taviz vermediğini de sözlerine ekledi.

Son Güncelleme: 14.01.2018 00:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3